Libnet.ro
UNICEF

06:15

Premierul o tine din gafa in gafa. Ludovic Orban, surprins fumand din nou intr-o sala de sedinta din Guvern

Adevărul Adevărul,
Premierul o tine din gafa in gafa. Ludovic Orban, surprins fumand din nou intr-o sala de sedinta din Guvern

Premierul Ludovic Orban a fost suprins din nou fumand intr-o sala din Guvern, fotografia fiind publicata pe contul de Facebook al lui Cristian Vasilcoiu, consilier al Liei Olguta Vasilescu. continuă pe Adevărul

Adriana Saftoiu, despre fotografia cu Orban si ministrii: imi place scuza ca toti suntem oameni...

Cand esti intr-o functie publica si ai gresit, nu poti fi scuzat ca si omul de rand face la fel - afirma deputatul PNL Adriana Saftoiu, intr-o postare pe Facebook, comentand fotografia aparuta aseara in care premierul Ludovic Orban este surprins fumand intr-un birou de la Guvern, alaturi de cativa dintre ministrii cabinetului sau.

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e!

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut fotografia in care apare cu tigarea in mana si cu berea in fata, in biroul personal de la Palatul Victoria. Ludovic Orban, prima reactia dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e! Vineri seara, pe reteaua de socializare Facebook, .

Ludovic Orban, amendat dupa fotografia anului. Suma platita, cat salariul de dinainte de a ajunge prim-ministru. Turcan, urmatoarea pe lista

Premierul Ludovic Orban a fost amendat pentru fumat in spatiu inchis si pentru nepurtarea mastii, in urma publicarii fotografiei din 25 mai, de la intalnirea informala de la Guvern, in care apare fumand in biroul din Palatul Victoria.

Fotografie cu Ludovic Orban sarbatorind ziua de nastere in birou, cu ministrii, virala pe Facebook

O fotografie in care apar premierul Ludovic Orban, fumand, alaturi de mai multi membri ai Guvernului, era distribuita vineri seara pe Facebook.

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda. Fumatul in spatiile inchise de la locul de munca e interzis din martie 2016, iar amenda pentru persoanele fizice ajunge la 500 de lei. Sunt fumator. Mi se intampla sa fumez. Era o ocazie de ziua mea. Daca e nevoie platesc amenda, nu ma dau in laturi, a spus premierul. Orban dupa fotografia virala pe Facebook: Este o poza de ziua mea, i-am servit pe colegi cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey.

Ludovic Orban, despre redeschiderea teraselor: Regulile vor fi legate de pastrarea distantei si asigurarea normelor de igiena

Premierul Ludovic Orban a facut o vizita la fabrica Techtex, din judetul Maramures. La finalul vizitei, premierul a sustinut o serie de declaratii.

Premierul Ludovic Orban a trimis Corpul de control la CNAIR pentru verificarea contractului la lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca a trimis Corpul de control la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pentru a ancheta derularea contractului pentru lotul 3 al Autostrazii.

Klaus Iohannis ii cheama in sedinta pe premierul Ludovic Orban, dar si pe alti ministri, pentru evaluarea masurilor de gestionare a epidemiei COVID-19

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 28 mai, ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban.

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau: Greseala e umana

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda.

LUDOVIC ORBAN: Ungaria a luat decizia de a permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Targu Mures, ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista deja consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin, pe cale rutiera a cetatenilor romani, 24 de ore din 24.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )