Libnet.ro
UNICEF

10:15

Reactia lui Orban dupa fotografia in care apare sarbatorind in birou: Si ce sa fac? Asta e. Daca e o poza, e o poza

Hotnews Hotnews,
 Reactia lui Orban dupa fotografia in care apare sarbatorind in birou: Si ce sa fac? Asta e. Daca e o poza, e o poza

Ludovic Orban reactioneaza dupa aparitia fotografiei in care apare fumand in birou si care s-a viralizat pe Facebook. Fotografie cu Ludovic Orban sarbatorind ziua de nastere in birou, cu ministrii, virala pe Facebook. continuă pe Hotnews

Reactia lui Orban la fotografia in care este imortalizat cand fumeaza intr-un birou al Guvernului

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seara, ca nu stie despre poza postata pe Facebook, in care este imortalizat fumand in unul dintre birourile din Guvern.

Reactia lui Orban dupa ce a baut si a fumat in biroul de la Guvern: Si ce sa fac? Asta e. Daca e o poza, e o poza

Intr-o declaratie pentru Mediafax, premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut poza in care apare cu tigara in mana si cu berea in fata in biroul sau de la Palatul Victoria.

Citu: Un scenariu pe care l-am luat in calcul este cresterea cu 10% a pensiilor Reactia lui Orban

Pensiile ar putea creste cu doar 10% din septembrie si nu cu 40% asa cum era prevazut. Este un scenariu pe care l-am luat in calcul, am calculat impactul si riscurile aferente, alaturi de un alt scenariu il voi prezenta guvernului si vom lua o decizie, a declarat joi ministrul Finantelor, Florin Citu. Premierul Ludovic Orban a evitat sa comenteze declaratiile lui Citu, precizand ca o decizie in privinta majorarii pensiilor va fi luata in functie de raportul la sase luni si prognoza economica pentru perioada urmatoare.

Reactia iPS Teodosie dupa ce s-a spus ca urmareste sa ajunga patriarh

La scurt timp dupa ce iPS Teodosie a reluat slujba de inviere, arhiepiscopul a devenit parte a unui zvon ce spunea ca acesta urmareste sa reinfiinteze Mitropolia Tomisului si sa urce in scaunul patriarhal. Cum a raspuns iPS Teodosie?.

Premierul Orban: Dupa discutia dintre ministrul Aurescu si omologul Szijjarto, Ungaria a decis sa permita tranzitarea tarii pe toata perioada de 24 de ore a unei zile

Ungaria va permite tranzitarea tarii prin transport rutier, pe toata perioada de 24 de ore a unei zile, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a subliniat ca intalnirea ce a avut loc la Bucuresti intre Bogdan Au.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )