Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sorin Grindeanu a incalcat deja legea: a fost surprins fumand in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor. Replica premierului desemnat VIDEO

Adevărul Adevărul,
Sorin Grindeanu a incalcat deja legea: a fost surprins fumand in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor. Replica premierului desemnat VIDEO

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a fost surprins fumand in biroul Camerei Deputatilor, potrivit unor imagini difuzate, marti, de postul Realitatea TV. Dupa incident, Liviu Dragnea a spus ca Legea antifumat nu va fi modificata. continuă pe Adevărul

VIDEO Sorin Grindeanu a incalcat deja legea: a fost surprins fumand in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a fost surprins fumand in biroul Camerei Deputatilor, potrivit unor imagini difuzate, marti, de postul Realitatea TV. Dupa incident, Liviu Dragnea a spus ca Legea antifumat nu va fi modificata.

VIDEO Grindeanu a incalcat deja legea: a fost surprins fumand in biroul lui Dragnea de la Camera Deputatilor. Replica premierului desemnat

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a fost surprins fumand in biroul Camerei Deputatilor, potrivit unor imagini difuzate, marti, de postul Realitatea TV. Dupa incident, Liviu Dragnea a spus ca Legea antifumat nu va fi modificata.

Recunosc, sunt fumator. imi este foarte GREU.... Sorin GRINDEANU, declaratii dupa ce a fost SURPRINS FUMAND in BIROU (VIDEO)

Sorin Grindeanu a fost surprins fumand in biroul lui Dragnea, desi legea interzice fumatul in spatiile publice inchise, inclusiv in institutiile publice. Recunosc, sunt fumator.

Sorin Grindeanu a COMIS-O! A incalcat LEGEA chiar in BIROUL lui DRAGNEA (VIDEO INCENDIAR)

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a fost filmat in timp ce fuma in biroul lui Dragnea. Premierul a fost surprins asfel in timp ce incalca Legea nr. 15/2016 pentru prevenirea si combaterea.

Sorin Grindeanu n-a stiut la ce se refera modificarea Legii 90. Liviu Dragnea: iti explic eu

Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au fost intrebati marti de jurnalisti daca intentioneaza sa modifice Legea 90/2001, premierul desemnat spunand ca nu stie despre ce este vorba, iar presedintele PSD afirmand ironic ca acea lege trebuie modificata astfel incat cei condamnati penal sa nu mai existe ca oameni.

A fost un an COMPLICAT, cu multe iNCERCARI! Mesajul premierului Sorin GRINDEANU pentru ROMANI!

Sorin Grindeanu, premierul desemnat, a transmis un mesaj romanilor, de Anul Nou, in care da asigurari ca viitorul Guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea.

Mesajul premierului desemnat, Sorin Grindeanu, de Revelion 2017: Anul care tocmai se incheie a fost unul complicat, cu multe incercari.

Noul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu, a transmis un mesaj de Anul nou catre romani, in care promite ca viitorul Guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea vietii romanilor.

Sorin Grindeanu sa nu uite: Rezultatele trebuie sa decida cine merita mai mult, nu jocurile de culise si interesele

Proaspat prim-ministru desemnat al Romaniei, pesedistul Sorin Grindeanu a fost o prezenta discreta in sport, concentrandu-si energiile catre alte domenii. Istoria il retine insa cu o pozitie care s-a vrut dura in 2014, dupa un meci de rugby disputat la Timisoara, in care a protestat vehement la adresa sistemului de atunci. Semnalul de atunci, daca n-a uitat de el, poate fi un inceput si pentru sportul romanesc.

Ce SCRIE presa internationala despre Sorin GRINDEANU, a doua nominalizare PSD, pentru functia de PREMIER. Desemnarea noului prim-ministru, AMPLU DEZBATUTA

Desemnarea lui Sorin Grindeanu in functia de prim-ministru a fost amplu dezbatuta si in presa internationala. Reuters, France Presse sau EFE sunt cateva dintre agentiile de presa care au.

Kelemen Hunor: UDMR a votat in unanimitate sustinerea guvernului Sorin Grindeanu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti, la Parlament ca parlamentarii formatiunii pe care o conduce au decis in unanimitate sa voteze, in cadrul plenului reunit de miercuri, programului de guvernare al PSD si cabinetul condus de Sorin Grindeanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )