Libnet.ro
UNICEF

12:45

Adina Florea, primul loc la concursul pentru Sectia de investigare a magistratilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adina Florea, primul loc la concursul pentru Sectia de investigare a magistratilor

Procurorul Adina Florea a ocupat primul loc la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ocuparea unor posturi de procurori cu functii de executie in cadrul Sectiei de investigare a magistratilor. continuă pe Ziarul Bursa

Primele doua locuri in concursul pentru sectia speciala de anchetare a magistratilor ocupate de procuroare in conflict cu Laura Codruta Kovesi

Adina Florea, procuroarea care o ancheteaza pe Laura Codruta Kovesi, si Mihaiela Moraru Iorga, data afara din DNA dupa un conflict cu Kovesi, s-au clasat pe primele doua locuri in cadrul concursului organizat de.

Adina Florea, nota maxima la interviul pentru Sectia de investigare a magistratilor

Adina Florea a luat nota maxima la interviul pentru Sectia pentru anchetarea magistratilor. De asemenea, s-au calificat Mihaiela Iorga Moraru, Marin Nicolae, Puiu Zarafina, Sorin Iasinovschi. Sectia speciala.

UPDATE Adina Florea: Kovesi va fi audiata la Sectia de anchetare a magistratilor n urma unei sesizari a lui Sebastian Ghita. n primul rnd se va respecta legea

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi va fi audiata la Sectia de investigare a magistratilor intr-un dosar deschis in decembrie 2018, in urma unei sesizari a lui Sebastian Ghita, a declarat, joi dimineata, procurorul Adina Florea, adjuncta acestei structuri controversate, infiintate in acest an dupa modificarea legilor justitiei de catre coalitia PSD-ALDE. Adina Florea - propusa de mai multe ori la sefia DNA, in locul lui Kovesi, si refuzata de presedintele Iohannis - a sustinut ca in acest caz vor fi respectate drepturile tuturor persoanelor implicate, si, in primul rand, va fi respectata legea.

Adina Florea, prima reactie legata de anchetarea Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Procurorul-sef al DNA, Adina Florea, a avut prima reactie despre acest caz. La iesirea de la Parchetul General, .

Adina Florea, punctaj maxim dupa interviul pentru o functie de executie in Sectia de ancheta a magistratilor

Adina Florea a obtinut punctaj maxim in urma interviului sustinut, joi, la CSM pentru ocuparea postului de procuror cu functie de executie din cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Plangerea lui Ghita impotriva Codrutei Kovesi si cand a fost preluat dosarul de procurorul Adina Florea

Pe 9 decembrie anul trecut,Sebastian Ghita a anuntat, ca a reclamat-o la Sectia pentru anchetarea magistratilor pe Codruta Kovesi pentru constituire de grup infractional organizat. Acesta sustinea ca Kovesi i-ar fi cerut sa plateasca avionul pentru aducerea lui Nicolae Popa. A doua zi, Adina Florea cea care ar fi trebuit sa-i ia locul lui Kovesi la sefia DNA, a anuntat ca ea va analiza plangerea lui Ghita.

ADINA FLOREA, DESPRE DOSARUL IN CARE E CITATA KOVESI: Este un dosar in urma plangerii lui Sebastian Ghita

Sefa Sectiei de anchetare a magistratilor, Adina Florea, a declarat, astazi dimineata, ca dosarul in care este citata Laura Codruta Kovesi a fost deschis in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Florea a precizat ca se vor respecta drepturile tuturor si in primul rand legea.

Adina Florea, despre dosarul in care este citata Kovesi: Este un dosar in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Se va respecta legea

Sefa Sectiei de anchetare a magistratilor, Adina Florea, a declarat, joi dimineata, ca dosarul in care este citata Laura Codruta Kovesi a fost deschis in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Florea a precizat ca se vor respecta drepturile tuturor si in primul rand legea.

Adina Florea, intrebata ce se intampla daca vineri Kovesi nu se prezinta la audiere: Exista modalitatile de citare si de aducere a persoanei cercetate

Sefa Sectiei de anchetare a magistratilor, Adina Florea, a declarat, joi, ca, daca Laura Codruta Kovesi nu se va prezenta la audierea de vineri, exista masuri procesuale referitoare la modalitatile de citare si la aducerea persoanei cercetate.

Adina Florea, procurorul care o ancheteaza pe Kovesi, detalii de ultima ora: Este un dosar deschis dupa o sesizare a lui Sebastian Ghita (VIDEO)

Adina Florea, procurorul din cadrul cadrul sectiei speciale de anchetare a magistratilor care a citat-o vineri pe Kovesi in calitatea de suspect, a precizat joi dimineata ca este vorba de un dosar deschis la.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )