Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Sa vinzi Limba Romana in an centenar este o ticalosie fara margini

Adevărul Adevărul,
Basescu: Sa vinzi Limba Romana in an centenar este o ticalosie fara margini

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, pe pagina sa de Facebook, motivul pentru care ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat joi din functie. Liderul PMP l-a acuzat astfel pe Liviu Dragnea ca ajuta UDMR sa instaureze o politica agresiva de deromanizare si maghiarizare a zonelor locuite de minoritati, declarand, totodata, ca pentru presedintele PSD, Romania a devenit o taraba pe care scrie totul este de vanzare. continuă pe Adevărul

Basescu: Pentru Dragnea, Romania a devenit o taraba pe care scrie totul este de vanzare. Sa vinzi Limba Romana in an centenar e o ticalosie fara margini

Traian Basescu a lansat un atac extrem de dur la adresa coalitiei PSD-ALDE, dar si a UDMR, dupa scandalul ce a dus la plecarea lui Valentin Popa de la Ministerul Educatiei. Fostul presedinte este extrem de.

Basescu: Vrei ca Limba Romana sa nu mai fie invatata in scoli? Te duci la Daddy. Vrei sa fii ministru? Te duci la Daddy. Vrei sa muti o ambasada? Te duci la Daddy... Sa-i luam pixul lui Dragnea!

Pentru a preveni un dezastru al tarii, singura solutie este sa-i luam pixul din mana acestui Dragnea si asta inseamna motiune de cenzura si caderea Guvernului Dancila, a scris Traian.

Valentin Popa: Consider ca limba romana si Romania nu sunt de negociat

Ministrul demisionar al Educatiei, Valentin Popa, afirma intr-o declaratie transmisa AGERPRES ca limba romana si Romania nu sunt de negociat si ca toti copiii din tara trebuie sa cunoasca limba romana pentru a avea o sansa sa traiasca si.

Basescu: Pentru Dragnea, Romania a devenit o taraba pe care scrie totul este de vanzare, de la gaze naturale si functii de ministru pana la Limba Romana

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, pe pagina sa de Facebook, motivul pentru care ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat joi din functie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )