Libnet.ro
UNICEF

21:30

Buzatu, despre demisiile din PSD: S-a dat ordin pe unitate

Hotnews Hotnews,
 Buzatu, despre demisiile din PSD: S-a dat ordin pe unitate

Presedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat vineri, despre demisiile din ultima perioada din PSD, ca s-a dat ordin pe unitate. Buzatu mai spune ca nu se este in regula ca dupa ce ai obtinut functii importante in partid sa-ti iei caciula si sa pleci asa pentru ca te-ai suparat tu pe presedinte. continuă pe Hotnews

Ponta, dupa plecarea lui Tudose din PSD: Afost dat jos din functie pentru ca nu a ascultat de ordinele lui Dragnea de jefuire a economiei

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca Mihai Tudose, politician care a demisionat din PSD si s-a inscris in Pro Romania, a ales sa plece din formatiunea social-democrata in urma jocurilor interne facute de Liviu Dragnea, cel care l-a dat jos si din functia de premier pentru ca nu ar fi vrut sa jefuiasca economia.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD: Sunt presedintele ALDE

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a avut nicio reactie pana in momentul.

Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se muta la partidul lui Ponta: Nu se mai poate!

Mihai Tudose si-a anuntat marti demisia din PSD si inscrierea in partidul infiintat de Victor Ponta, afirmand ca si-a pierdut orice speranta ca lucrurile se vor indrepta.

Georgian Pop a plecat din PSD si s-a nscris n partidul lui Victor Ponta: PSD, un partid din ce n ce mai urt de oameni

Deputatul Georgian Pop a demisionat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, potrivit unui anunta postat pe Facebook. Georgian Pop este membru in Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala.

Reactia lui Ponta, dupa demisia lui Mihai Tudose din PSD

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Citeste si: Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD La scur timp.

Deputata care a DEMISIONAT din PSD, ATAC INCENDIAR la adresa lui Dragnea: A pierdut orice busola a moralitatii si realitatii inconjuratoare si functioneaza pe baza de teroare

Deputata Oana Silvia Vladuca a transmis un mesaj extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce aceasta a demisionat din PSD pentru a se alatura partidului lui Victor Ponta, Pro Romania. intr-o.

Gabriela Firea, discutii cu contestatarii lui Liviu Dragnea din PSD

Dupa scandalul de joi din Primaria Capitalei, Gabriela Firea poarta discutii interesante cu lideri-cheie din PSD. intr-o fotografie postata de liderul tineretului social democrat, Gabriel Petrea apare.

Liviu Dragnea primeste o lovitura DURA! Plecari in MASA din PSD: in interior nu sunt tolerate niciun fel de idei sau opinii contrare lui

Inca o deputata pleca din PSD la Pro Romania! Liciu Dragnea pierde teren in fata lui Victor Ponta. Dupaprimarul orasului Simeria Hunedoara), Emil Risteiu, si deputatul de Dambovita, Oana Silvia Vl.

Georgian Pop pleaca din PSD si se alatura Pro Romania

Deputatul Georgian Pop a anuntat astazi ca a plecat din PSD si ca se alatura formatiunii Pro Romania.

Georgian Pop a plecat din PSD si s-a nscris n partidul lui Victor Ponta

Deputatul Georgian Pop a demisionat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )