Libnet.ro
UNICEF

12:15

Congres PSD. Cine sunt liderii din partid care se bat pentru cele mai mari functii

Adevărul Adevărul,
Congres PSD. Cine sunt liderii din partid care se bat pentru cele mai mari functii

Primele functii din conducerea PSD sunt mai disputate ca niciodata. Daca pentru sefia partidului e, pana acum, doar un singur candidat, Viorica Dancila, pentru presedinte executiv si secretar se vor confrunta cel putin trei persoane pentru fiecare functie. continuă pe Adevărul

PSD-istii isi impart functiile in partid. Viorica Dancila vrea sa faca echipa cu Daniel Suciu-presedinte executiv si cu Marius Dunca - secretar general

Premierul Viorica Dancila ii sustine pe Daniel Suciu, lider al deputatilor PSD, pentru functia de presedinte executiv al partidului si pe Marius Dunca, fost ministru al Tineretului, pentru cea de secretar general PSD, potrivit unor surse din partid.

Cine sunt parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati, de langa familia din Baia de Arama

Parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati sunt romani cu dubla cetatenie. Acestia par sa aiba o situatie materiala foarte buna, iar inalta Curte de Justitie a decis ca acestia sunt mai potriviti pentru a o adopta pe micuta. Mai ales ca familia la care a stat pana acum a .

Printul Harry a primit amenintari cu moartea. Cine sunt tinerii care il considera tradator

Printul Harry a fost amenintat cu moartea de catre doi tineri. Acestia au sustinut ca este un tradator al rasei sale. Mesajele incriminatorii au putut aduce la arestarea celor doi. Printul Harry, amenintat cu moartea. Ce mesaje i-au transmis faptasii? Printul Harry, in pericol de moarte! Sotul lui Meghan Markle a fost amenintat de doi .

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Dezastrul rosu din 1988 care l-a demascat pe Ceausescu. Filmul realizat pe ascuns pentru Occident

Dezastrul rosu este filmul care care l-a demascat pe Nicolae Ceausescu in Occident. Realizat de regizorul belgian Josy Dubie si filmat in mare parte cu o camera ascunsa, documentarul a scos la lumina fata nevazuta a comunismului in Romania. Dupa aceasta productie, regizorul avea sa devina sef de programe audio-video al ONU. Dezastrul rosu, documentarul .

Un barbat din Cluj care se dadea drept jandarm si cerea bani pe strada a fost prins de un jandarm adevarat: ce a urmat dupa

Un barbat din Cluj a gasit o metoda inedita pentru a face bani. Si-a improvizat o uniforma care sa semene cu cea de jandarm, se dadea drept angajat al institutiei si apoi incerca sa stoarca bani de la trecatori, dupa ce-i legitima. Planul i-a functionat pana in momentul in care a dat nas in nas .

Cine sunt barbatii care au furat un bancomat din Bucuresti. Detaliul surprins de camerele de supraveghere

Un ATM din cartierul bucurestean Titan a fost aruncat in aer in luna mai. Aparatul a fost complet distrus, iar o ancheta se afla in plina desfasurare. Deosebit de grav, spun specialistii, este ca asistam.

Subiectele zilei: Militarii americani, vanati de tantarii bastinasi la exercitiul militar NATO de la Cincu; Piramida lui Plahotniuc se risipeste. Slujitorii sai sunt expulzati din institutiile statului; Academia Romana nu are bani de salarii si propune t

Cum arata si cat de SF sunt ideile partidelor pentru votul electronic si de la distanta. Exista doua tipuri de vot electronic: unul ca in SUA, unde alegatorii vin fizic la un aparat de vot electronic, si unul ca in Estonia. Imagini nemaivazute cu eforturile de curatare a zonei in care s-au prabusit turnurile gemene dupa atentatele din 11 septembrie. Arhivisti americani care au cumparat o colectie de CD-uri.

Singurul program educational din Romania care schimba vietile copiilor si prejudecatile oamenilor mari

Iarina Taban s-a pregatit pentru o cariera in marketing, insa dupa un scurt internship si-a dat seama ca misiunea ei este alta. Din momentul in care i-a fost clar ce vrea sa se faca atunci cand o sa ajunga mare, a inceput sa dezvolte un program.

Profesorul de religie din Alba care ar fi lasat insarcinata o eleva si-a recunoscut copilul

Profesorul de religie care a lasat gravida o eleva minora dintr-o casa de tip familial, a recunoscut copilul si va fi trecut, oficial, in certificatul de nastere, a informat seful Directiei Generale de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )