Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum ar arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Pretendentii la functii ministeriale, in pelerinaj la usa liderului PNL

Antena3 Antena3,
Cum ar arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Pretendentii la functii ministeriale, in pelerinaj la usa liderului PNL

Ludovic Orbannu vrea sa discute componenta noului Guvern pana nu se decide formula de guvernare, daca PNLva intra singur sau impreuna cu alte partide la guvernare, anunta. continuă pe Antena3

Cum va arata noul GUVERN PNL. Liberalii vor cel mult 16 ministere, iar acum sunt 24

In eventualitatea unui Guvern PNL, prim-ministru ar urma sa fie Ludovic Orban. Pentru structura noului guvern, PNL ia in calcul comasarea mai multor ministere. Astfel, surse liberale au declarat ca la Ministerul.

Comunicatiile nu vor mai avea un minister separat in noul Guvern PNL - surse

Comunicatiile nu vor mai avea un minister separat in noul Guvern PNL, actualul Minister al Comunicatiilor MCSI) urmand a fi comasat cel mai probabil cu Transporturile, au declarat luni pentru HotNews. ro surse apropiate formarii noului guvern. in prezent, Ministerul Comunicatiilor realizeaza politica Guvernului in domeniul comunicatiilor electronice si a serviciilor postale, un sector care a generat venituri de 20 miliarde de lei anul trecut.

Prioritatile noului guvern, anuntate de Ludovic Orban

Desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban a anuntat ca printre prioritatile noului Guvern sunt refacerea echilibrelor macroeconomice, respectarea rigorilor statului de drept si readucerea institutiilor statului in slujba cetateanului.

Negocieri intense in jurul noului Guvern. Anuntul lui Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii vor avea consultari cu toate formatiun.

UPDATE Ludovic Orban s-a intalnit cu Mugur Isarescu. Tabloul macro al economiei prezentat de guvernatorul BNR si ingrijorarile imediate

Inainte de nominalizarea premierului unui guvern PNL, Ludovic Orban s-a intalnit in aceasta dimineata cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu la sediul Bancii Centrale. Discutiile au durat circa o ora iar temele abordate au fost legate de evolutia economiei europene si situatia macroeconomica a Romaniei.

Cum va arata noul GUVERN PNL. Liberalii vor cel mult 16 ministere, iar acum sunt 24

Pentru structura noului guvern, PNL ia in calcul comasarea mai multor ministere. Astfel, surse liberale au declarat ca la Ministerul Afacerilor Externe ar urma sa fie comasate Afacerile Europene si Ministerul.

DANCILA, DESPRE ORBAN-PREMIER: Este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate

Premierul Viorica Dancila a declarat, dupa desemnarea lui Ludovic Orban premier, ca acesta este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate. in rest, acelasi amatorism si acelasi mare nimic de pana acum, a spus Dancila, adaugand ca PSD nu va vota Guvernul lui Iohannis si nu se va prezenta la votul de investitura.

Ludovic Orban, prima declaratie in calitate de premier desemnat. Masura urgenta pe care o va lua noul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat oficial desemnarea noului premier al Romaniei. Seful statului l-a numit in functie pe liderul PNL Ludovic Orban, care a preluat mandatul de la Viorica Dancila. Presedintele PSD a fost demis in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Ludovic Orban a anuntat masurile care vor fi luate de noul Guvern .

Ce salariu si ce bonusuri va avea Ludovic Orban ca Premier al Romaniei. Cati bani va castiga pe luna

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

VIDEO Ludovic Orban este premierul desemnat de presedintele Iohannis

Liderul PNL, Ludovic Orban, este premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea noului Guvern, dupa motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Viorica Dancila. Seful statului a afirmat ca noul guvern trebuie instalat urgent in conditiile in care fiecare zi in plus cu Cabinetul Dancila este o zi pierduta pentru Romania. Prioritatile noului guvern, anuntate de Ludovic OrbanUrmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca Orban dupa desemnarea ca premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )