Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dan Barna: Presedintele a fost de acord ca initiativa Fara penali in functii publice trebuie sa faca parte din aceasta revizuire a Constitutiei

B1 B1,
Dan Barna: Presedintele a fost de acord ca initiativa Fara penali in functii publice trebuie sa faca parte din aceasta revizuire a Constitutiei

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat, la finalul consultarilor de la Cotroceni, ca i-a cerut presedintelui Iohannis o revizuire mai larga a Constitutiei, iar acesta a accepta ca si initiativa Fara penali i. continuă pe B1

Barna: Presedintele a fost de acord ca fara penali sa faca parte din Constitutie

Liderul USR, Dan Barna, a declarat la finalul consultarilor cu presedintele Klaus iohannis pe tema referendumului ca seful statului a fost de acord ca initiativa fara penali in functii publice sa fie inclusa in revizuirea Constitutiei pentru legiferarea rezultatului de la referendum.

Presedintele USR, Dan Barna, dupa consultarile cu Iohannis: Am discutat pe marginea motiunii de cenzura, pe care Opozitia o va depune saptamana viitoare

Presedintele USR, Dan Barna, a precizat marti, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca motiunea de cenzura va fi depusa cel mai probabil saptamana viitoare. Am incercat sa.

DAN BARNA: Sustinem parlamentar orice varianta de guvern non-PSD

Presedintele USR Dan Barna spune ca va sustine parlamentar orice guvern non-PSD, in cazul in care motiunea de cenzura va trece.

Dan Barna, dezvaluire despre motiunea de cenzura

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, luni, ca nu exista niciun fel de polemica cu PNL in ceea ce priveste candidatul la alegerile prezidentiale si ca a discutat cu Ludovic Orban despre motiunea de.

ASTAZI: Dacian Ciolos si Dan Barna, la Maratonul International Sibiu

Liderii Aliantei 2020 USR PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna, vor alerga, astazi, la Maratonul International Sibiu, la care s-au inscris peste 5. 500 de persoane.

Dacian Ciolos si Dan Barna alearga, astazi, la Maratonul International Sibiu

Liderii Aliantei 2020 USR PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna, vor alerga, sambata, la Maratonul International Sibiu, la care s-au inscris peste 5. 500 de persoane.

Barna: A existat o intentie explicita a lui Melescanu de a bloca votul in Diaspora, pentru ca se stia ca romanii ar fi votat cu USR-PLUS sau cu PNL. E incredibil nivelul de nesimtire la care s-a ajuns... (VIDEO)

Dan Barna, presedintele USR, a declarat, pentru B1 TV, ca Teodor Melescanu ar fi trebuit sa-si dea demisia pentru modul dezastruos in care a organizat alegerile europarlamentare in Diaspora, asa cum Carmen Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )