Libnet.ro
UNICEF

16:15

inclestarea pe viata si pe moarte din filialele USR si PLUS. Tudorache: Nu sunt destule functii pentru toti?

Hotnews Hotnews,
 inclestarea pe viata si pe moarte din filialele USR si PLUS. Tudorache: Nu sunt destule functii pentru toti?

Neintelegerile dintre filialele USR si PLUS pe tema stabilirii candidatilor la prezidentiale nu raman fara ecou la centru, Dragos Tudorache, presedintele executiv al partidului condus de Ciolos, transmitand un mesaj dur catre teritoriu. continuă pe Hotnews

Vlad Voiculescu: Orice negociere cu PNL sa fie facuta doar in Alianta. USR-PLUS e singura care poate opri un nou dezmat, o noua ciuma, de data asta de alta culoare

Vlad Voiculescu scrie, luni, pe Facebook, ca PLUS nu a cerut ruperea aliantei cu USR, dimpotriva a cerut functionarea acesteia. Voiculescu afirma ca a cerut ca orice negociere sa se faca in numele Aliantei USR PLUS, nu doar de catre un partid, intrucat forta politica constituita din USR si PLUS este singura care poate opri un nou dezmat, o noua ciuma, de data asta de alta culoare.

Alianta USR-PLUS, tot mai aproape de separare. Surse: Partidul lui Ciolos ar fi ajuns la santajarea partenerilor USR

Alianta USR-PLUS este tot mai aproape de separare.

Unirea prin dezbinare. Razboiul surd dintre PNL si USR-PLUS pentru Capitala si ce sector e marul discordiei

Chiar daca partidele de dreapta vor avea un candidat comun - Nicusor Dan pentru Capitala, la primariile de sector sunt sanse infime ca PNL si Alianta USR-PLUS sa cada la intelegere, sustin surse politice pentru Adevarul. Liberalii si-au propus sa castige cel putin trei sectoare, in timp ce Alianta ar putea ramane fara nicio primarie in Bucuresti. insa Vlad Voiculescu are sanse mari sa ajunga viceprimar.

Scandal in Alianta USR-PLUS la Sectorul 1. Clotilde Armand: USR ar prefera sa participe singur la alegeri

Scandal intre USR si PLUS la Sectorul 1. Europarlamentarul Clotilde Armand, candidata USR la Primaria Sectorului 1, le-a trimis un mesaj intern colegilor sai anuntandu-i ca USR Sector 1 ar prefera sa.

Vlad Voiculescu vrea negocieri cu PNL doar in cadrul Aliantei USR-PLUS

Presedintele PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, precizeaza ca doreste ca alianta cu USR sa continue, d.

Primul judet in care PNL, USR si PLUS merg impreuna la alegerile locale. Ce spun liderii celor trei formatiuni

In perspectiva alegerilor locale din acest an, principalele forte politice de opozitie din Salaj, PNL-USR-PLUS, au demarat discutii de principiu pentru sustinerea unor candidati comuni la alegerile locale din acest an.

Primul judet in care PNL si USR-PLUS au facut un acord pentru candidati comuni la alegerile locale

PNL, USR si Plus vor sustine candidati comuni la functia de primar al municipiului Zalau si la presedintia Consiliului Judetean Salaj, in acest sens fiind demarate discutii de principiu, potrivit unui comunicat de presa comun al celor trei partide.

Reactia lui Dacian Ciolos, dupa ce au aparut informatii despre ruperea aliantei USR PLUS

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat, luni, ca zvonurile privind incetarea aliantei politice cu USR sunt, cel mai probabil, o incercare a politicienilor vechi de a sadi neincredere in politica reformatoare a celor doua formatiuni.

Subiectele zilei: Unirea prin dezbinare. Razboiul surd dintre PNL si USR-PLUS pentru Capitala si ce sector e marul discordiei; De ce a fost respinsa contestatia studentului care a vrut sa candideze pentru functia de rector, impotriva lui Tudorel Toader,

De coronavirus mai scapam, de poluare sigur crapam. Cateva observatii despre aerul otravit de la Covid TV. Bravo, planeta! Bravo si mass-media pentru modul in. O femeie din Bihor a reusit sa ascunda 700 de tone de deseuri. Cele peste 700 de tone de deseuri descoperite recent de inspectorii Garzii de Mediu Bihor abandonate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )