Libnet.ro
UNICEF

19:47

Se inteteste batalia pentru functii, in PSD: Codrin Stefanescu are UN CONTRACANDIDAT in cursa pentru sefia Secretariatului General

B1 B1,
Se inteteste batalia pentru functii, in PSD: Codrin Stefanescu are UN CONTRACANDIDAT in cursa pentru sefia Secretariatului General

Se apropie Congresul PSD si se inteteste batalia pe functii. Codrin Stefanescu a aflat, miercuri, ca are un contracandidat pentru functia de secretar general al partidului, functie din care a fost demis. continuă pe B1

IN CADRUL PSD: Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general

Codrin Stefanescu a anuntat ca astazi isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului.

Cine intra in competitia pentru sefia PSD. Viorica Dancila are cinci adversari

Social democratii isi aleg la sfarsitul saptamanii o noua conducere. La Congresul din 29 iunie pesedistii umeaza sa-si aleaga presedintele, presedintele executiv si secretarul general si sa voteze noi modificari la statutul partidului. Miercuri a expirat termenul de depunere a candidaturilor urmand ca intr-o sedinta a Comitetului Execucuitv sa fie validate.

Codrin Stefanescu: Prea multe lipitori si tradatori pe metru patrat. Unii dintre ei vor sa ne fie Sefi

Fostul secretar general PSD Codrin Stefanescu, a afirmat miercuri seara, cu cateva zile inainte de Congresul partidului in care se vor stabili functii de conducere, ca exista prea multi tradatori si ca acesta nu se va supune lor.

Codrin Stefanescu: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la presedintie

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu crede ca PSD ar trebui sa aiba un candidat propriu la presedintie. Probabil ca o sa facem acest sondaj nu cu o singura casa de sondare a opiniei.

Codrin Stefanescu, demis din functia de secretar general al PSD dupa incarcerarea lui Dragnea, candideaza iar pentru acest post

Codrin Stefanescu isi va depune, marti, candidatura pentru functia de secretar general al PSD, functie pe care a detinut-o pana la condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea. Stefanescu se prezinta ca fiind cu bune si cu rele si ca a fost permanent si neconditionat alaturi de partid, de liderii judeteni, de primari, de consilierii judeteni si locali.

Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general: imi pun tot sufletul pentru PSD

Codrin Stefanescu a anuntat ca marti, la ora 12,30, isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului. Ma.

Codrin Stefanescu: M-a socat ca unii colegi au uitat de Dragnea fix in ziua in care a primit condamnarea. M-a surprins lipsa de caracter

La o zi dupa ce liderul interimar al PSD Viorica Dancila afirma ca PSD va testa si un candidat comun PSD-ALDE pentru alegerile prezidentiale, fostul secretar general al partidului, Codrin Stefanescu, a afirmat la RFI ca social-democratii trebuie sa vina cu un candidat propriu. Totodata, acesta a declarat ca e socat de colegii care au uitat de Dragnea fix in ziua in care a fost condamnat si ca PSD e intr-o situatie grava.

Codrin Stefanescu vrea sa fie parte a reinvierii PSD: Uneori sunt dificil, dar toate actiunile mele sunt pentru binele partidului

Codrin Stefanescu vrea sa-si recupereze functia in PSD, dupa ce Viorica Dancila la demis la doar cateva zile dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Stefanescu a anuntat ca marti isi depune candidatura.

Codrin Stefanescu, lista cu prezidentiabilii PSD: Eu merg pe ideea ca sunt cinci sase oameni (VIDEO)

Codrin Stefanescu anunta prioritate zero in PSD daca va reveni la conducerea secretariatului general.

Codrin Stefanescu: Miza noastra este sa avem un candidat care sa ajunga in turul doi la prezidentiale

Codrin Stefanescu a declarat pentru Antena 3 ca miza partidului este sa aiba un candidat care sa ajunga in turul doi la alegerile prezidentiale. Am dat o lista de colegi din PSD care au sanse sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )