Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ion Cristoiu: Marcel Ciolacu a creat toate premisele ca sa nu mai ramana nimeni din PSD

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Marcel Ciolacu a creat toate premisele ca sa nu mai ramana nimeni din PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, risca sa fie boicotat la congresul din 21 martie daca nu rezolva problema baronilor locali care vor sa ajunga in conducerea partidului sau sa ramana singur daca insista ca membrii cu probleme penale sa nu acceada la functii, este concluzia la care a ajunsanalistul Ion Cristoiu. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, despre acuzatiile lui Iohannis la adresa PSD: Ma mir ca mai traim

Dupa acuzatiile facute de Klaus Iohannis la adresa PSD, spunand ca partidul a lasat in urma inegalitati crescute, analfabetism functional, un sistem medical dezechilibrat, Marcel Ciolacu a declarat miercuri seara ca ma si mir ca mai traim.

Ion Cristoiu, despre cazul Sorinei Pintea: Un om e vinovat numai in momentul in care exista o sentinta definitiva

Ion Cristoiu a comentat cazul Sorinei Pintea la Antena 3. Jurnalistul a explicat ca faptul ca fostul ministru al Sanatatii este considerat nevinovat pana in momentul in care exista o sentinta definitiva.

MARCEL CIOLACU: Birourile permanente reunite vor decide luni data votului Cabinetului Citu

Birourile permanente reunite ale Parlamentului vor decide luni data convocarii plenului Camerei Deputatilor si Senatului in care urmeaza sa fie supus votului cabinetul condus de Florin Citu, a declarat, vineri, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, care a amintit ca social democratii vor fi in sala si vor vota impotriva.

Marcel Ciolacu, despre imaginile cu Sorina Pintea in catuse: Fiind la putere, PNL trebuie sa fie responsabil de ceea ce se intampla

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca se bucura ca ministrul de Interne, Marcel Vela, a cerut o ancheta, dupa ce au aparut imagini cu fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, incatusata si spune ca PNL este responsabil, fiind partidul la putere.

Marcel Ciolacu, despre alegerile anticipate: Nu cred ca se vor lamuri lucrurile saptamana viitoare

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, ca situatia alegerilor anticipate nu va fi lamurita saptamana viitoare, iar miza o reprezinta neaplicarea la termen a majorarii pensiilor la 1 septembrie.

Marcel Ciolacu, provocare pentru PNL: Sa demonstreze ca nu e mascarada

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, in aceasta seara, o provocare liberalilor pentru ziua votului de investire a Guvernului Florin Citu: Sa demonstreze ca nu e mascarada . ), joi sa voteze la vedere, spune social-democratul.

Marcel Ciolacu, atac la Ludovic Orban: Sa spuna care a fost urgenta in cazul fratilor Micula

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost intrebat, astazi, de ce s-a platit suma de bani catre fratii Micula atat de repede, social-democratul afirmand ca cel care trebuie sa raspunda este Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu, acuzatii la adresa lui Iohannis: A existat o ipocrizie evidenta

Marcel Ciolacu sustine ca actuala criza politica este generata strict de catre presedintele Klaus Iohannis, iar atributul incetarii crizei politice ii apartine.

Marcel Ciolacu: Citu accelereaza direct spre zid! Pentru ca asta inseamna sa ignori declansarea procedurii de deficit excesiv

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a spus ca premierul desemnat, Florin Citu, accelereaza direct spre zid, dupa ce Comisia Europeana a anuntat in luna februarie ca are in vedere declansarea procedurii de deficit excesiv.

Marcel Ciolacu pune tunurile pe Florin Citu: Daca esti incompetent, du-te acasa!

Marcel Ciolacu l-a criticat in termeni duri pe Florin Citu. Presedintele PSD spune despre Citu ca este inconstient, incompetent si il acuza ca a gresit si a dat inapoi doua miliarde de euro evazionistilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )