Libnet.ro
UNICEF

05:45

Klaus Iohannis, decizie de ULTIM MOMENT. Presedintele a semnat DECRETELE

B1 B1,
Klaus Iohannis, decizie de ULTIM MOMENT. Presedintele a semnat DECRETELE

Klaus Iohannisa semnat luni mai multe decrete ce privesc Legea farmaciei, finantarea investitiilor in turism, dar si eliberarea din functii a mai multor judecatori si procurori. Decret privind. continuă pe B1

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis a respins varianta unui guvern format cu pesedisti si a anuntat ca marti cel tarziu va desemna un nou premier. Cel tarziu marti voi desemna un prim-ministru. Dupa consultarile.

Componentele echipei feminine de tenis de masa a Romaniei, campioane europene, au fost decorate de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, decretul de decorare a antrenorului Filimon Viorel si a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta si Szocs Bernadette Cynthia.

Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL. Cum a fost surprins presedintele in centrul Timisoarei. FOTO

Presedintele Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL, in centrul Timisoarei. Cum a fost surprins liderul statului? Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL, in centrul Timisoarei Motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila a trecut, asa ca in casa PNL e liber la sarbatoare. 238 de voturi din cele 245 exprimate .

Descoperire de ultim moment in cazul Caracal. Ce s-a gasit in locul indicat de Dinca: Au fost ridicate

Pare ca in sfarsit cazul Caracal indreapta spre o linie continua, dupa saptamani in care lucrurile nu se legau, iar dovezile necesare inchiderii cazului lipseau cu desavarsire. Ce au gasit anchetatorii in padurea din Caracal? Dovezi solide in cazul Caracal Politistii au fost alarmati, dupa ce un apel la 112 le-a raportat faptul ca s-au .

Klaus Iohannis, noi consultari cu partidele parlamentare. Presedintele va anunta, marti, numele noului prim-ministru

Klaus Iohannis va avea o noua runda de consultari cu liderii partidelor, luni si marti, la Palatul Controceni. Marti, Iohannis este asteptat sa anunte si numele viitorului prim-ministru, cel mai probabil.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis se poate inchipui in tot felul de razboaie, insa adevarul este ca presedintele se afla intr-un razboi deschis cu Constitutia Romaniei si cu legile, cu munca si bunul simt

Viorica Dancila, premier pana la instalarea unui nou Guvern, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ii indoctrineaza si ii alimenteaza cu ura pe cei ce urmeaza sa compuna viitorul cabinet de.

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

Presedintele Klaus Iohannis a trecut prin Lugoj.Ne pregatim de o lupta grea, doar aparent e un lucru usor

Peste 2. 500 de persoane l-au asteptat duminica, la ora 14, pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii dupa consultarile de la Palatul Cotroceni: PSD a chiulit nemotivat. E destul de clar ca ne indreptam spre un guvern PNL LIVE TEXT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa vineri, la Palatul Cotroceni, de la ora 14. 30, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidelesi formatiunile parlamentare in.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii dupa consultarile de la Cotroceni: PSD a chiulit nemotivat. E destul de clar ca ne indreptam spre un guvern PNL

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa vineri, la Palatul Cotroceni, de la ora 14. 30, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidelesi formatiunile parlamentare in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )