Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum a ratat Mihai Fifor trei functii cu greutate: vicepremier, ministru de Interne si comisar european

Adevărul Adevărul,
Cum a ratat Mihai Fifor trei functii cu greutate: vicepremier, ministru de Interne si comisar european

Mihai Fifor, unul dintre oamenii de incredere ai premierului Viorica Dancila, a ratat sefia Ministerului de Interne, fiind respins de Klaus Iohannis. La pachet, a pierdut si functia de vicepremier pentru parteneriate strategice, dupa o decizie a CCR. A fost pe lista scurta pentru portofoliul de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Rovanei Plumb, insa a fost pirdut la vot in partid desemnarea. A ramas secretar general al PSD. continuă pe Adevărul

UPDATE: Iohannis avea si are obligatia legala sa emita decretele pentru revocarea ministrilor Ana Birchall si Mihai Fifor Refuzand numirea interimarilor, a creat premisele blocarii activitatii a trei ministere- motivare Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis avea si are obligatia constitutionala si legala sa emita cele doua decrete de revocare din functie a ministrului Justitiei, Ana Birchall, si a vicepremierului Mihai Fifor, la propunerea premierului Viorica Dancila, arata Curtea Constitutionala in motivarea deciziei prin care a constatat un conflict juridic intre Guvern si seful statului. Seful statului este criticat de judecatorii CCR si pentru refuzul de a numi ministrii interimari dupa retragerea ALDE de la guvernare, CCR sustinand ca modificarea compozitiei politice a Guvernului nu poate reprezenta un argument valid pentru refuzul numirii de catre presedinte a ministrilor interimari. Presedintele a creat premisele blocarii activitatii a trei ministere, afectand buna functionare a Guvernului, arata CCR in motivarea deciziei.

MIHAI FIFOR: Am vazut programul de guvernare PNL - 1 din 3 bugetari va ramane pe drumuri

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca programul de guvernare propus de PNL prevede concedierea a 400. 000 de oameni, cresterea impozitelor si taieri de toate felurile. Pe scurt, 1 din 3 bugetari va ramane pe drumuri sustine Fifor.

MIHAI FIFOR: Textul motiunii - cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat

Secretarrul general al PSD, Mihai Fifor, considera ca motiunea de cenzura propusa de opozitie contine cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat, ironizand formula de guvernare care se prefigureaza in cazul in care Guvernul ar cadea.

Viorica Dancila confirma ca Mihai Fifor ar putea fi noua propunere de comisar european: Nu este o obligatie ca Romania sa propuna o femeie

Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD va decide, marti, in Comitetul Executiv National, care va fi noua propunere pentru postul de comisar european. Liderul PSD sustine ca nu exista o obligatie ca Romania sa propuna o femeie si ca Mihai Fifor ar fi un candidat potrivit. Adevarul a scris ieri ca Mihai Fifor, secretarul general al PSD, va fi propus pentru functia de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Plumb.

Mihai Fifor: Opozitia face balci. Nu doreste sa cada guvernul!

Senatorul PSD Mihai Fifor sustine ca este posibil ca in sala plenului Parlamentului, la sedinta comuna de miercuri, in care trebuia sa se citeasca textul motiunii de cenzura si in care a fost respins.

Mihai Fifor: Motiunea de cenzura, ce mai mare densitate de minciuni pe metru patrat

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, spune ca a descoperit in textul motiunii de cenzura cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat si ca cea mai gogonata dintre ele este legata de faptul.

Mihai Fifor atac furibund dupa ce a citit textul motiunii de cenzura: Cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat!

Mihai Fifor a venit cu un atac dur miercuri, pe contul personal de Facebook, dupa ce a citit textul motiunii de cenzura. Acesta sustine ca in cuprinsul acesteia a descoperit cea mai mare densitate de.

Mihai Fifor iese la atac: Toti acesti ipocriti evita sa urgenteze votul. Dreapta nu lucreaza in weekend?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca Opozitia are un mesaj ipocrit din moment ce sunt nemultumiti de votarea motiunii sambata, cu toate ca au cerut plecarea cat mai devreme a Vioricai Dancila din fruntea Guvernului.

Mihai Fifor, despre motiunea de cenzura: Va fi votata sambata. Ce mesaj a transmis Opozitiei

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat ca motiunea de cenzura ar urma sa fie votata, sambata, intr-un plen reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Nu cred ca aceasta motiune va reusi.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e un candidat potrivit pentru postul de comisar; mi-as dori sa fie o femeie

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, dar ar putea fi nominalizata si o femeie pentru aceasta functie, la Comitetul Executiv National al PSD de marti, a declarat, la Ploiesti, premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )