Libnet.ro
UNICEF

18:45

Prima reactie din PNL dupa remanierea Guvernului Dancila: Dragnea i-a pastrat in functii pe cei care si-au dovedit slugarnicia

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PNL dupa remanierea Guvernului Dancila: Dragnea i-a pastrat in functii pe cei care si-au dovedit slugarnicia

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan criticaremanierea Guvernului, afirmand ca liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a indepartat din Executiv pe cei care i-au devenit incomozisi i-a pastrat pe ce. continuă pe Antena3

Remanierea Guvernului Dancila, stabilita. Cand va fi sedinta decisiva

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat, joi seara, la Antena 3, ca sedinta Comitetului Executiv va avea loc saptamana viitoare, in cursul zilei de miercuri sau joi. Ulterior, social-democratii au venit cu precizari, subliniind ca luni va fi sedinta in care se va stabili cine ramane si cine pleaca din echipa Dancila.

PNL sustine demiterea Guvernului Dancila! Ludovic Orban: Actuala remaniere este inlocuirea unor prosti si a unor slugi, cu alti prosti si cu alte slugi (VIDEO)

Opozitia sustine ca intreg Guvernul Dancila ar fi trebuit sa plece, nu doar cei 7 ministri remaniati de Dragnea. Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a cerut demisia Vioricai Dancila. Adunity_82380 Se.

Remanierea Guvernului Dancila. Cand va fi sedinta decisiva

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat, joi seara, la Antena 3, ca sedinta Comitetului Executiv va avea loc saptamana viitoare, in cursul zilei de miercuri sau joi.

Cine pleaca si cine ramne n Guvernul Dancila

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni schimbarea a opt ministri din guvernul Dancila. Lia Olguta Vasilescu a fost nominalizata in Comitetul Executiv National al PSD pentru a prelua functia de ministru al Transporturilor, ea urmand sa fie inlocuita la Munca cu Marius Budai. De asemenea, in locul lui Stanescu pe postul de ministru al Dezvoltarii si vicepremier a fost numit Ilan Laufer, fostul ministru pentru mediul de afaceri. HotNews a intocmit lista schimbarilor care ar urma la sefia ministerelor si va prezinta profilurile noilor ministri.

Digi24: Gabriela Firea, prima reactie la informatia ca ramne fara sprijin politic n PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea a avut prima reactie, la Digi24, dupa informatia serii: liderii PSD au decis sa nu o dea afara din partid, dar o lasa fara sprijinul politic. Solutia ar urma sa fie validata in CEX-ul de luni.

Prima reactie a lui Florin Iordache dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul: Lucrurile au mers mult prea departe

Florin Iordache a avut o prima reactie dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul, spunand ca analizeaza toate posibilitatile in legatura cu actiunile pe care le va lua impotriva.

Prima reactie a lui Dragnea despre partida de vanatoare cu seful Tel Drum: Nici cu mana la spate nu-mi amintesc. Sa cheme DNA mistretii si iepurii la audieri

Seful PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o prima reactie dupa ultimele materiale ale Rise Project referitoare la partidele de vanatoare la care a participat presedintele social-democrat alaturi de mai multe persoane care au condus Tel Drum.

PSD a decis: Sedinta CEx in care se va decide soarta Guvernului Dancila, organizata la inceputul saptamanii viitoare

Soarta Guvernului Dancila se va decide la inceputul saptamanii viitoare. Liderii PSD se vor reuni luni, 19 noiembrie, incepand cu ora 11. 00, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN),.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea la raportul MCV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni seara, o prima reactie la raportul MCV dat publicitatii saptamana trecuta, la Bruxelles. intrebat cum comenteaza raportul MCV, Dragnea a spus: Eu sustin.

Nu a MURIT, a plecat in excursie: Mihai Bendeac, reactie FARA PRECEDENT dupa moartea care a SOCAT Romania (FOTO)

Mihai Bendeac a avut o reactie fara precedent dupa moartea tortionarului Visinescu. Actorul a postat in mediul online o imagine cu el, din aeroport, cand se pregatea sa plece cu avionul la Cluj. Bendeac a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )