Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un primar PSD din Dambovita a semnat inititiva USR Fara penali in functii publice

Adevărul Adevărul,
Un primar PSD din Dambovita a semnat inititiva USR Fara penali in functii publice

Primarul PSD al orasului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat duminica initiativa USR de schimbare a Constitutiei numita Fara penali in functii publice, declarand, totodata, ca normalitatea nu este niciodata periculoasa. Constantin Ana este primar la primul mandat si presedinte al PSD Pucioasa. continuă pe Adevărul

Primarul PSD din Pucioasa a semnat initiativa Fara Penali: Nu nseamna ca sunt mai putin PSD-ist. E un gest de normalitate. Si noi suntem oameni, nu maimute

Primarul orasului dambovitean Pucioasa, Constantin Ana, a semnat initiativa Fara penali in functiile publice, declarand ca s-a speriat de aceasta ura impotriva PSD. Nu inseamna ca sunt mai putin PSD-ist ca am semnat, a spus edilul.

Un primar PSD a semnat initiativa Fara penali: Am acceptat pe loc. Traim intr-o lume prea dezbinata si a fost un gest de bun-simt din partea mea

Primarul orasului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat, duminica, initiativa Fara penali. Edilul a spus ca a semnat documentul fara nicio retinere si fara nicio emotie ca gestul sau o sa fie sanctionat politic de superiorii sai. Ba mai mult, i-a indemnat si pe alti colegi de partid sa faca acelasi lucru.

Primarul PSD din Pucioasa a semnat initiativa Fara Penali in functii publice: E un gest de normalitate

Primarul orasului Pucioasa, din judetul Dambovita, Constantin Ana, a semnat initiativa Fara penali in functiile publice, declarand ca s-a speriat de aceasta ura impotriva PSD. Nu inseamna ca sunt mai putin PSD-ist ca.

Un tanar din Dambovita a fost gasit inconstient in masina.Ce au descoperit politistiiin autoturismul sau

Un tanar, in varsta de 27 de ani, din Dambovita, a fost gasit, joi noaptea, in stare de inconstienta in masina sa. O ambulanta a fost solicitata la fata locului, iar tanarul a fost transportat de.

Vicepresedintele PSD Dmbovita spune ca a semnat initiativa Fara Penali n functiile publice: Trebuia sa nu semnez?

Vicepresedintele PSD Dambovita, Fanut Costea, a declarat, luni, pentru Agerpres, ca a semnat initiativa 'Fara penali in functii publice' si a spus ca a facut acest lucru la solicitarea unui membru USR.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )