Libnet.ro
UNICEF

16:15

Tomac: PSD e un partid de bisnitari. Dragnea a facut, din nou, trafic cu functii pe spatele nostru. E momentul pentru o motiune de cenzura

Adevărul Adevărul,
Tomac: PSD e un partid de bisnitari. Dragnea a facut, din nou, trafic cu functii pe spatele nostru. E momentul pentru o motiune de cenzura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune ca PSD este un partid de bisnitari, iar Liviu Dragnea a facut, din nou, trafic cu functii pe spatele romanilor. Tomac sustine ca acum este momentul pentru o motiune de cenzura. continuă pe Adevărul

Dragnea a facut, din nou, trafic cu functii

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a comentat, astazi despre, sedinta Comitetului Executiv National al PSD, precizand ca a fost o furtuna intr-un pahar cu apa, iar liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut trafic cu functii.

USR:PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Dragnea

PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Liviu Dragnea in schimbul sustinerii la conducerea partidului, afirma Uniunea Salvati Romania.

PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor

USR sustine ca PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Liviu Dragnea in schimbul sustinerii la conducerea partidului.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV n ziua n care Dragnea a supravietuit din nou la sefia PSD

Mai bine de opt ore au stat liderii PSD in sedinta Comitetului Executiv al Partidului sa dezbata scrisoarea dizindetilor care cereau demisia lui Liviu Dragnea de la sefia partidului. in tot acest timp tensiunea s-a resimtit din plin inafara usilor inchise, iar unele conflicte intre membrii PSD s-au dus si afara pe holurile din Parlament. Vezi un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini inedite surprinse in ziua in care Dragnea a rezistat pentru a treia oara unei tentative din interiorul partidului de a fi dat jos de la conducere.

Corina Cretu critica din nou Guvernul pentru intarzierea implementarii proiectelor: Bruxellesul asteapta sa dea bani autoritatilor romane

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a criticat din nou Guvernul pentru greutatile in a aplica pentru programe du finantare europeana. Aceasta a aratat ca Uniunea Europeana asteapta s.

Roger Federer ar putea juca din nou pe zgura n 2019

Tenismanul elvetian Roger Federer, numarul 2 mondial, a anuntat ca ar putea juca din nou pe zgura in 2019, dupa ce a evitat sa evolueze pe aceasta suprafata in ultimele doua sezoane. El nu a concurat din 2015 pe zgura de la Roland Garros.

Bomba mondena! BIANCA DRAGUSANU, din nou MIREASA! Lovitura fatala pentru VICTOR SLAV! La asta nu se astepta nimeni (FOTO)

Noi imagini cu Bianca Dragusanu au devenit virale pe retelele de socializare! Vedeta s-a fotografiat din nou in rochie de mireasa, in cadrul unei sedinte foto inedita. De asta sunt, invidiosi arati superb.

Cutremur in Vrancea. Romania s-a zguduit din nou in aceasta dimineata

Romania s-a zguduit din nou. Seismografele Institutului ntaional pentru Fizica Pamantului au inregistrat un cutremur cu magnitudinea de 3,9 pe Scara Richter. Miscarea telurica s-a produs la ora 5 si 43 de.

Primul termen in dosarul lui Liviu Dragnea a fost stabilit. Liderul PSD, pe 8 octombrie in fata judecatorilor

Liviu Dragnea se va prezenta pe 8 ocombrie se va prezenta din nou in fata inaltei Curti de Casatie si Justitie in Dosarul angajarilor ilegale de la CJ Teleorman. Se vor judeca recursurile initiate.

Firea loveste din nou

Primarul general, Gabriela Firea, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a apreciat ca daca liderul PSD Liviu Dragnea ar fi vrut cu adevarat sa creeze un cadru legislativ sustenabil privind amnistia si gratierea ar fi putut face acest lucru de anul trecut, dar ca pentru presedintele PSD promisiunea acestei legislatii ar fi fost de fapt o moneda de schimb.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )