Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcan: Plenul Camerei Deputatilor va trebui sa dea votul final pe proiectele privind revocarea lui Dragnea si Iordache

Hotnews Hotnews,
 Turcan: Plenul Camerei Deputatilor va trebui sa dea votul final pe proiectele privind revocarea lui Dragnea si Iordache

Liderul liberalilor din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a declarat miercuri ca plenul va trebui sa dea votul final pe cele doua proiecte de revocare din functii a presedintelui si vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si Florin Iordache. continuă pe Hotnews

Scandal in plenul Camerei Deputatilor. PNL forteaza revocarea lui Dragnea, Iordache suspenda sedinta

Dupa ce coalitia PSD-ALDE a ramas fara majoritate in Camera Deputatilor prin plecarea mai multor deputati la partidul condus de Victor Ponta, Pro Romania, opozitia a decis sa faca un test, cerand miercuri introducerea pe ordinea de zi a hotararilor de.

Raluca Turcan: Dragnea si Iordache sunt revocati de drept. Urmeaza votul final

Liderul deputatilor PSD, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca atat Liviu Dragnea, cat si Florin Iordache, sunt revocati de drept din functiile pe care le au in conducerea Camerei Deputatilor, cu toate ca nu a fost dat votul final.

S-a unit Opozitia. Dragnea si Iordache, revocati de drept. Majoritatea care a sufocat Romania nu mai exista. Este cea mai mare victorie a Opozitiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca Liviu Dragnea si Florin Iordache sunt revocati de drept din functiile pe care le au in conducerea Camerei Deputatilor, cu toate ca nu a fost dat votul final. Presedintele USR, Dan Barna, si liderul PMP, Eugen Tomac, s-au alaturat demersului.

Plan. Cum poate fi dat jos Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor dupa ce PSD a pierdut majoritatea. Surse: Ponta pregateste razbunarea

Schimbarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor atarna de o singura conditie: unificarea Opozitiei. Victor Ponta, care a stricat majoritatea PSD-ALDE, va propune zilele urmatoare schimbarea Regulamentului Camerei Deputatilor, astfel incat Liviu Dragnea, marele sau rival, sa nu mai ramana al treilea om in stat, sustin surse politice pentru Adevarul. Iata care sunt pasii.

Cum poate fi dat jos Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor. Surse: Ponta pregateste razbunarea

Schimbarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor atarna de o singura conditie: unificarea Opozitiei. Victor Ponta, care a stricat majoritatea PSD-ALDE, va propune zilele urmatoare schimbarea Regulamentului Camerei Deputatilor, astfel incat Liviu Dragnea, marele sau rival, sa nu mai ramana al treilea om in stat, sustin surse politice pentru Adevarul. Iata care sunt pasii.

Carmen Mihalcescu - vicepresedinte al Camerei Deputatilor, chemata la DNA: Am venit sa beau o cafea

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu Moldovan) - PSD - a fost chemata, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiata de catre procurori. Florin Iordache, a declarat ca acesta a fost motivul pentru care el a prezidat astazi sedinta Camerei.

Iohannis, despre ncercarea opozitiei de a-l schimba pe Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor: ncercarea merita reluata si sper ca va reusi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca incercarea opozitiei de a-l schimba din functie pe seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, merita reluata si si-a exprimat speranta ca demersul ca reusi. PSD sub conducerea lui Dragnea nu e capabil sa genereze un guvern performant. Acest circ nu trebuie sa continueIohannis: M-am saturat de atatia penali si infractori in varful politicii romanesti.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, a fost chemata la DNA

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu Moldovan) a fost chemata la DNA, pentru a fi audiata de catre procurori, a declarat, miercuri, Florin Iordache, subliniind ca acesta a fost motivul pentru.

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache AU FOST REVOCATI de la conducerea Camerei Deputatilor (VIDEO)

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache au fost revocati de la conducerea Camerei Deputatilor. Totul, dupa o sedinta cu scandal in care liberalii au cerut revocarea presedintelui acestui for,.

UPDATE Tariceanu si Dragnea, discutii n biroul sefului Camerei Deputatilor / Proiectul de bugetul ar putea ajunge n Parlament saptamna viitoare / Tariceanu nu sustine n continuare amnistia si gratierea (surse)

Proiectul de buget pentru 2018 ar putea ajunge in Parlament saptamana viitoare, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale, dupa o intalnire dintre presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. in discutie a fost abordata si pozitia coalitiei de guvernare in ceea ce priveste decizia lui Klaus Iohannis pentru ministrii remaniati, convenindu-se insa sa se astepte revenirea in tara a premierului Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )