Libnet.ro
UNICEF

11:16

Ultimele calcule. Guvernul Dancila atarna de un fir de ata. Cate voturi numara PNL si cum acopera Orban tradarile

Adevărul Adevărul,
Ultimele calcule. Guvernul Dancila atarna de un fir de ata. Cate voturi numara PNL si cum acopera Orban tradarile

PNL se bazeaza pe 239 de voturi, cu sase peste limita, pentru trantirea Guvernului Dancila, sustin surse politice pentru Adevarul. in doar cateva ore, PSD a reusit sa rupa 8 voturi de la Opozitie, dupa un asalt ca la carte: a oferit functii, a boicotat sedinte de plen si a profitat de nepasarea unor parlamentari alesi pe listele USR. Ludovic Orban mizeaza pe 8 voturi de la minoritatile nationale, care ar inclina decisiv balanta. continuă pe Adevărul

SONDAJ in ajun: Credeti ca va trece motiunea de joi si guvernul Dancila va fi demis?

Cu o zi inaintea votului pentru motiunea de cenzura, si PSD, si opozitia continua negocierile si calculele politice. Daca opozitia spune ca are suficiente voturi pentru a da jos guvernul Dancila, Dan Barna de la USR spune ca nu e foarte convins de succesul motiunii, iar doi deputati s-au razgandit si au anuntat ca nu mai pleaca din partid. Iar Dancila si guvernul au promis, saptamana aceasta, mai multi bani pentru primarii. Sondaj HotNews. ro, in ajunul votului: Credeti ca va trece motiunea de joi si guvernul Dancila va fi demis?.

Motiunea de cenzura. Mircea Badea face PRAF Guvernul Dancila: Vreau sa cada pentru ca e prost

Motiunea de cenzura va fi supusa votului joi, 10 octombrie. Mircea Badea a afirmat ca-si doreste sa pice Guvernul condus de Viorica Dancila.

Si fara motiune de cenzura, guvernul Dancila tot praf este. Nu poate functiona

Toata lumea discuta despre motiunea de cenzura. Si daca n-ar fi fost initiata motiunea de cenzura, sau daca n-ar trece, guvernul Dancila nu poate ramane in functie, fiind ciuruit. Este clar ca presedintele Iohannis nu are de gand sa semneze decrete de numire a noi ministri, fie ei si interimari, iar daca revoca si ministrii la cererea premierul Dancila, guvernul ramane fara inca doi ministri.

Laurentiu Leoreanu, atac la Guvernul Dancila: incetati sa folositi banii Fondului de Dezvoltare si Investitii ca sa va salvati functia!

Vicepresedintele PNL, Laurentiu Leoreanu, sustine ca Guvernul Dancila apeleaza la distribuirea de fonduri pentru primari pentru influenta votul de la motiunea cenzura, vot care va avea loc joi.

ANALIZA B1.RO Ultimele calcule inainte de motiunea de cenzura: Ce sanse are opozitia sa stranga 233 de voturi pentru a darama Guvernul Dancila Fiecare vot se negociaza cu functiile pe masa (VIDEO)

RO Motiunea de cenzura a opozitiei a intrat in linie dreapta, iar cu circa 24 de ore inainte de votul din plenul Parlamentului toate taberele fac ultimele calcule pentru a vedea daca se atinge.

Ultimele calcule liberale privind voturile pentru motiunea de cenzura. Orban: Orice discutie despre premier si guvern va fi facuta dupa vot Avertisment pentru Dancila

Cu trei zile inaintea votului, liberalii mizeaza pe 244 de parlamentari care s-ar pronunta pentru demiterea Cabinetului Dancila, din necesarul de 233. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat luni ca, pe langa cele 244 de voturi, ar mai putea veni alte trei din partea unor parlamentari care si-au anuntat recent trecerea la Pro-Romania. Liderul formatiunii liberale a mai sustinut ca orice discutie privitoare la un viitor guvern va avea loc dupa motiune, daca aceasta trece, iar partidul sau va sustine propunerea de premier pe care o va inainta presedintele Iohannis, in urma consultarilor.

EXCLUSIV B1.RO a luat pulsul motiunii! PNL: Va trece! Orgoliul lui Ponta nu ii permite sa joace stramb USR: in teorie trece, in practica nu cred PSD: Au fost multe razgandiri, nu mai cred nimic UDMR: Noi nu votam niciodata la vedere

EXCLUSIV Ultimele declaratii inainte de votul de joi arata ca motiunea de cenzura care ar putea darama Guvernul Dancila se joaca la limita. Numarul de semnatari arata ca sunt premize suficiente.

Raluca Turcan (PNL): Venim din trasee, astazi am negociat inca o data. Guvernul Dancila trebuie sa devina istorie

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a declarat, miercuri, ca motiunea de cenzura nu este un moft, pentru ca fiecare zi petrecuta cu actuala guvernare dauneaza, afecteaza interesele.

Guvernul Dancila a anuntat ca da, a doua zi dupa motiunea de cenzura, 1,4 miliarde de lei pentru functionarea primariilor. Eugen Teodorovici: Nu este o rectificare bugetara

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a precizat, luni, ca in sedinta de Guvern de vineri se va adopta o hotarare prin care se vor aloca 1,4 miliarde de lei pentru functionarea UAT-urilor, si nu o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )