Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, alaturi de candidatii Pro Romania de la Constanta: Niciunul nu se sperie de baronul din umbra al Constantei, faimosul domn Stroe

B1 B1,
Victor Ponta, alaturi de candidatii Pro Romania de la Constanta: Niciunul nu se sperie de baronul din umbra al Constantei, faimosul domn Stroe

Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa joi, in Mamaia, alaturi de candidatii Pro Romania la principalele functii vizate in judet odata cu venirea alegerilor locale. Daca Mircea Dobre este. continuă pe B1

VIDEO Victor Ponta, despre strategia Pro Romania la alegerile locale: Nu vom face alianta nici cu PSD, nici cu PNL, cu niciun partid

Prezent miercuri, 4 martie, la Buzau, Victor Ponta a declarat in cadrul unei conferinte ca Pro Romania nu va inchieia niciun protocol de alianta cu formatiunile aflate pe esicherul politic.

VICTOR PONTA (PRO ROMANIA): Vom fi prezenti la votul pentru investire dar nu sustinem Guvernul Citu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca parlamentarii formatiunii vor fi prezenti la votul de la investirea Guvernului Citu, dar a precizat ca ei nu sustin acest Executiv.

Cum il umileste Victor Ponta pe Florin Citu. Anuntul oficial facut de PRO Romania

Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Dobre, a declarat ca partidul sau nu va sustine Guvernul Citu sub nicio forma. Adrian Dobre a declarat pentru Radio France International ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota Guvernul Citu. Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca acest Guvern isi doreste sa foe votat, .

Victor Ponta: Romania se confrunta in prezent cu trei crize. Noi, nefiind normali la cap, mai facem una

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, crede ca Romania se confrunta in aceste momente cu trei mari crize: epidemia de coronavirus, criza bugetar-fiscala si criza migrantilor de la frontierele Greciei si Bulgariei. insa sustine ca PNL si PSD tin tara si intr-o a patra criza, cea a guvernarii.

PSD, tot mai aproape de o alianta cu Pro Romania lui Ponta si ALDE. Surse: Doua voci din PSD se opun

PSD este tot mai aproape de o alianta la parlamentare cu Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, si ALDE, formatiunea lui Calin Popescu-Tariceanu, partid care este pe cale sa dispara de pe scena politica din cauza valului mare de plecari.

VICTOR PONTA: Vom face ceea ce isi doreste Florin Citu si PNL - nu vom vota Guvernul

Pro Romania nu va vota Guvernul Citu, a declarat luni la Parlament, presedintele formatiunii, Victor Ponta, mentionand insa ca va merge la negocierile cu PNL, desi este o chestiune strict formala, si va propune schimbarea ministrului Sanatatii.

Victor Ponta: Guvernul Citu risca sa fie investit!

Victor Ponta a declarat ca in ciuda dorintei PNL de a-si pica propriul Guvern cei de la PSD si Pro Romania ar trebui sa voteze Guvernul, asta pentru a pune capat crizei politice si a genera un guvern stabil.

Florin Roman: PNL este deschis sa primeasca parlamentari de la Pro Romania si ALDE. Nu poate aduna majoritate fara a face compromis

PNL este deschis sa primeasca parlamentari de la formatiunile lui Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, Pro Romania si ALDE, pentru ca nu poate aduna o majoritate fara a face genul acesta de compromis, a declarat joi la RFI liderul deputatilor liberali, Florin Roman. Fara a mai pomeni despre alegerile anticipate, Roman a sustinut ca liberalii incearca sa adune numarul necesar de voturi in Parlament pentru investirea Guvernului Citu.

Victor Ponta: La votul pentru investire vom fi prezenti, noi suntem in Opozitie, nu sustinem Guvernul

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca parlamentarii din formatiunea pe care o conduce vor fi prezenti la sedinta de plen in care se va da un vot cu privire la investirea Cabinetului Citu, insa nu.

Victor Ponta: Vom merge la votul de investitura pentru Guvernul Citu, dar nu il sustinem

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a precizat luni ca cei din partidul pe care il reprezinta vor fi prezenti la votul pentru investirea Guvernului Citu, insa nu il vor sustine.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )