Libnet.ro
UNICEF

01:05

CIOLACU SI STANESCU, NOII LIDERI Dancila nu mai este presedintele PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU SI STANESCU, NOII LIDERI Dancila nu mai este presedintele PSD

Noaptea cutitelor lungi din PSD a aratat inca o data ca social-democratii sunt incapabili sa duca lucrurile pana la capat privind realizarea unei reforme radicale in randul partidului. in cadrul sedintei Comitetului Executiv National s-au adus acuzatii cu privire la cheltuirea ilegala a fondurilor de campanie, Mihai Fifor a fost catalogat ca sobolan de Eugen Teodorovici, care a venit la sedinta cu o Biblie. Gabriela Firea a avut un schimb lacrimogen de replici cu colegii de partid, iar la final s-a asternut o liniste provizorie. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu, despre noii lideri ai PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc Dancila mai avea o bunatate

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca PSD nu se poate reforma, fiind ironic la adresa noii conduceri a partidului. Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc, si Ciolacu si. plutesc, a spus el, la Digi 24.

Marcel Ciolacu, declaratii explozive: Etapa excluderilor din PSD a fost depasita! Mesajul pentru Ludovic Orban

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a declarat, la finalul sedintei de miercuri a noii conduceri PSD, de la Parlament, ca s-au inceput demersurile pentru organizarea unui congres ordinar in luna.

Basescu, despre liderii PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc. Macar Dancila mai avea o bunatate

Fostul presedinte Traian Basescu a spus miercuri seara, la Digi24, ca nu va comenta ce s-a intamplat la sedinta CEx din PSD, intrucat este vorba de chestiuni interne ale unui partid, dar ca a fost convins ca Viorica Dancila va demisiona. Acesta a vorbit si despre profilul liderilor PSD.

Romanii au aflat de la Antena 3 cine este presedintele Romaniei

Romanii au aflat rezultatul alegerilor de la ANTENA 3. Aseara de la ora 21. 00 , Antena 3 a difuzat singurul si cel mai precis exit poll al acestor alegeri realizat de Curs Avangarde. Imediat dupa inchiderea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )