Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum va vota Firea la referendumul privind familia traditionala

Adevărul Adevărul,
Cum va vota Firea la referendumul privind familia traditionala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va spune da la referendumul pentru revizuirea Constitutiei din 6 - 7 septembrie pentru ca familia reprezinta legatura cu trecutul si puntea catre viitor. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea anunta ca va merge la referendumul privind familia traditionala. Cum va vota Primarul Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va merge la referendumul din 6-7 octombrie si va vota DA, precizand ca familia reprezinta legatura cu trecutul si puntea catre viitor. Familia.

Campanie halucinanta pentru referendumul pentru familia traditionala: Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau (FOTO)

Campania pentru referendumul pentru familia traditionala depaseste granitele normale ale sustinerii unei tabere. De exemplu, la Timisoara a aparut pe un bloc un banner urias in care cetatenii sunt speriati.

Patriarhul Daniel, primul mesaj privind referendumul pentru familia traditionala: indemn ferm catre credinciosi

Liderul Bisericii Ortodoxe Romane, Patriarhul Daniel, a transmis un mesja fermn catre credinciosii stransi la liturghia oficiata cu ocazia sarbatorii Zamislirii Sf. Proroc Ioan Botezatorul prin care ii.

Ipocrizia la romani. in tara in care se face referendum pentru familia traditionala, filmele porno cu lesbiene sunt in topul preferintelor pe Pornhub (FOTO)

Referendumul privind familia traditionala i-a impartit pe romani in doua tabere. Unii sustin ca familia trebuie sa fie strict uniunea dintre un barbat si o femeie si este o valoare care trebuie aparata,.

Maria Grapini, despre referendum: Daca nu se sustine familia traditionala, nu pot aparea copiii

Europarlamentarul Maria Grapini a afirmat ca va merge la referendumul pentru modificarea Constitutiei si va vota Da, explicand faptul ca Romania nu sta bine din punct de vedere democrafic, iar daca nu va fi sustinuta familia traditionala, casatoria dintre o femeie si un barbat, nu pot aparea copiii.

Maria Grapini, despre referendumul pentru familie: Daca nu se sustine familia traditionala, nu pot aparea copiii

Europarlamentarul Maria Grapini va raspunde afirmativ intrebarii de la referendumul privind redefinirea familiei, explicand, sambata, ca Romania nu sta bine din punct de vedere democrafic, iar daca nu va fi su.

Familia traditionala nu are nevoie de scoala. Prefectul de Bihor cere Guvernului sa nu se faca ore in vinerea dinainte de referendum

Prefectul de Bihor, Ioan Mihaiu, a declarat ca prima problema ce trebuie rezolvata in legatura cu referendumul din 6 - 7 octombrie e suspendarea cursurilor scolare in ziua de vineri. Sunt foarte multe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2054 seconds )