Libnet.ro
UNICEF

19:45

Europarlamentarul PSD care a inlocuit-o pe Viorica Dancila la Bruxelles: Sunt bine-veniti si bine-primiti/ Este normal sa protestezi

B1 B1,
Europarlamentarul PSD care a inlocuit-o pe Viorica Dancila la Bruxelles: Sunt bine-veniti si bine-primiti/ Este normal sa protestezi

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, cea care a inlocuit-o in Parlamentul European pe Viorica Dancila, are un mesaj cu totul diferit fata de cel afisat de partidul sau in ceea ce priveste mitingul diasporei. continuă pe B1

Viorica Dancila, data in judecata de Times New Roman. Care sunt motivele

Redactorul sef al publicatiei de satira Times New Roman a transmis, printr-un comunicat de presa, ca o da in judecata pe Viorica Dancila, cerand in instanta prejudicii de 1 leu.

Viorica Dancila, data in judecata de Times New Roman: Tavaleste imaginea si demnitatea de roman

Redactorul sef al publicatiei de satira Times New Roman a anuntat ca o da in judecata pe Viorica Dancila. Calin Petrar cere in instanta daune simbolice de 1 leu, motivand ca prin gafele facute din.

Premierul Viorica Dancila pleaca in concediu pentru o saptamana. Cine ii tine locul

Viorica Dancila este in concediu in perioada 6-13 august, delegandu-si atributiile vicepemierului Paul Stanescu. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, vinerea trecuta, CCR sa solutioneze un conflict.

Colectia perlelor virale ale politicienilor romani, de la Ion Iliescu pana la Viorica Dancila

Indiferent de partidul din care provin, politicienii romani s-au intrecut in gafe si afirmatii stupide, presarate de dezacorduri gramaticale si de truisme.

Radu Banciu: Un consilier PSD, care nu mai avea in programul de guvernare nimic de bifat, l-a dat cu capul de asfalt pe un cetatean (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul unui barbat din Vaslui, care a fost batut de un consilier social-democrat, pentru ca a indraznit sa publice pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )