Libnet.ro
UNICEF

19:15

FIREA, DUPA SEDINTA CEX: Cu siguranta voi candida la Primaria Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIREA, DUPA SEDINTA CEX: Cu siguranta voi candida la Primaria Capitalei

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, marti, dupa Comitetul Executiv al PSD, ca va candida in anul 2020 la alegerile locale pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Firea a precizat ca s-a retras din cursa interna pentru a fi desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale pentru ca nu a avut sustinerea colegilor si nu doreste sa fie acuzata ca din cauza ei s-au pierdut alegerile. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Plesoianu: Viorica Dancila va candida din partea CEX. Eu voi candida din partea romanilor

Liviu Plesoianu a avut o reactie dupa ce premierul Viorica Dancila a fost desemnata in cadrul unui CEx PSD, drept candidatul oficial al social-democratilor in cursa pentru prezidentiale. Deputatul PSD s-a.

Gabriela Firea: Cu siguranta ca voi candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a anuntat, marti, la finalul CEx al PSD, ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Capitalei, subliniind ca nu s-a pus problema sa isi retraga candidatura la.

Firea, dupa ce Dancila a fost desemnata candidat al PSD la prezidentiale: Mi s-a parut normal sa anunt ca ma retrag din aceasta cursa care avea final asteptat (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat, marti, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca i s-a parut normal sa se retraga din competitia interna pentru desemnarea candidatului PSD la alegerile preyidentiale, in.

Reactia Gabrielei Firea dupa ce s-a spus ca are o boala incurabila

Declaratii transante si foarte dure, facute de Gabriela Firea, sambata seara. Primarul Capitalei a vorbit despre oamenii care ii vor raul si care au raspandit in spatiul public zvonuri ca ar suferi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )