Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gabriela Firea afirma ca Guvernul nu a decontat investitii in sanatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea afirma ca Guvernul nu a decontat investitii in sanatate

Primarul general, Gabriela Firea, afirma ca Guvernul nu a decontat banii cheltuiti pentru investitiile facute in domeniul sanatatii. Cheltuiti si va decontam prin Ministerul Sanatatii, prin DSP. Niciun leu, stiti ce-i aia niciun leu? Peste 55 de milioane lei minus, bani care s-au luat de la santiere si de la alte obiective de infrastructura. continuă pe Ziarul Bursa

Firea afirma ca Guvernul nu a decontat investitii in sanatate: Cheltuiti si va decontam prin Ministerul Sanatatii, prin DSP. Niciun leu, stiti ce-i aia niciun leu?

Primarul general, Gabriela Firea, afirma ca Guvernul nu a decontat banii cheltuiti pentru investitiile facute in domeniul sanatatii. Cheltuiti si va decontam prin Ministerul Sanatatii, prin DSP. Niciun leu, stiti ce-i aia niciun leu? Peste 55 de milioane lei minus, bani care s-au luat de la santiere si de la alte obiective de infrastructura, spune Firea.

Gabriela Firea: Luni va fi peste tot apa calda, ca asa a promis USR-ul, votati-ne ca noi dam apa calda de luni, prin tevile acestea de 60 de ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca pe parcursul verii, prin Ministerul Energiei, a tinut in revizie CET-urile intentionat pentru ca bucurestenii sa se supere pe Gabriela Firea. Luni va fi peste tot apa calda, ca asa a promis USR-ul, votati-ne ca noi dam apa calda de luni, prin tevile acestea de 60 de ani, sustine Firea.

Gabriela Firea: Luni va fi peste tot apa calda, ca asa a promis USR - Votati-ne, ca noi dam apa calda de luni, prin tevile acestea de 60 de ani

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea PSD), a acuzat Guvernul PNL ca, prin Ministerul Energiei, a tinut intentionat CET-urile in revizie toata vara, ca bucurestenii sa nu aiba apa calda si sa dea.

Gabriela Firea prezinta cele mai importante proiecte de infrastructura ale Capitalei. Primarul general propune, printre altele, realizarea pasajelor Petricani si Andronache (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei si candidata PSD pentru un nou mandat la alegerile de duminica, a prezentat cele mai importante proiecte de infrastructura ale Bucurestiului, care vor.

Legatura nebanuita dintre Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea. Proiectul care va schimba fata Bucurestiului

Ce legatura exista intre Cosmin Olaroiu si inca Primarul General al Capitalei? Un nou proiect ia nastere in Bucuresti. Despre ce este vorba si care este povestea din spatele locatiei in curs de schimbare? Proiectul in care sunt implicati Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea fac promisiuni cel putin interesante pentru .

Gabriela Firea: Din cauza unui aviz DSP nu se pot atrage fonduri europene. Toata tara sta in pixul unei doamne

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit depsre problemele care tin in loc fondurile europene oferite in contextul pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea sustine ca toata tara este in pixul unei doamne de la DSP.

ALEGERI LOCALE 2020. Gabriela Firea ii indeamna pe bucuresteni sa mearga la vot: O simpla masca si un dezinfectant ne ajuta sa votam fara riscuri

Primarul general, Gabriela Firea, si primarii de sector ii indeamna pe bucuresteni sa voteze la alegerile locale de duminica. Ba mai mult, politicienii dau asigurari ca vor fi luate toate masurile de siguranta necesare in contextul pandemiei generata de COVID 19.

Gabriela Firea, despre Podului Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului, aprobat inca din luna mai

Primarul general, Gabriela Firea a oferit mai multe detalii despre Pasajul Ciurel, intr-o postare pe Facebook. Edilul a explicat ca proiectul a fost gandit in trei etape, in urma cu 14 ani, iar recent a fost.

Gabriela Firea, despre Podului Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului, aprobat inca din luna mai

Primarul general, Gabriela Firea a oferit mai multe detalii despre Pasajul Ciurel, intr-o postare pe Facebook. Edilul a explicat ca proiectul a fost gandit in trei etape, in urma cu 14 ani, iar recent a fost.

Gabriela Firea, despre Podul Ciurel: Efectele privind fluidizarea traficului sunt vizibile VIDEO

In urma scandalului legat de podul Ciurel, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat, pe Facebook, ca proiectul a fost gandit in urma cu 14 ani in trei etape si ca, in acest moment este finalizata doar prima etapa.

ştiri din Politica

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )