Libnet.ro
UNICEF

13:30

Gabriela Firea a anuntat ce ministri va propune organizatia PSD Bucuresti

B1 B1,
Gabriela Firea a anuntat ce ministri va propune organizatia PSD Bucuresti

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat vineri, inainte de sedinta CEx a PSD, care ministri pe care reprezentantii organizatiei de Bucuresti ii vor propune, informeaza. continuă pe B1

Gabriela Firea vrea sprijin de la colegii din PSD pentru Secretariatul de stat Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca spera sa ii fie sustinuta in PSD propunerea de infiint.

Gabriela Firea: PSD Bucuresti ii sustine pe Rovana Plumb pentru functia de vicepremier, pe Rodica Nasar, Ecaterina Andronescu si George Ivascu la Sanatate, Educatie si Cultura

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la inceputul sedintei Comitetului Executiv CEx) al PSD in care va fi stabilita componenta noului guvern, ca a avut o relatie buna cu actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, dar organizatia Bucuresti o sustine pentru acest portofoliu pe Rodica Nasar, iar pentru Educatie pe Ecaterina Andronescu, in timp ce pentru Cultura il propune pe actorul George Ivascu. Ea a mai spus ca organizatia Bucuresti o sustine, de asemenea, pe Rovana Plumb pentru functia de premier, potrivit news. ro.

PSD Bucuresti o sustine pe Rovana Plumb pentru functia de vicepremier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, la inceputul sedintei Comitetului Executiv CEx) al PSD in care va fi stabilita componenta noului guvern, ca a avut o relatie buna cu actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, dar organizatia Bucuresti o sustine pentru acest portofoliu pe Rodica Nasar, iar pentru Educatie pe Ecaterina Andronescu, in timp ce pentru Cultura il propune pe actorul George Ivascu. Ea a mai spus ca organizatia Bucuresti o sustine, de asemenea, pe Rovana Plumb pentru functia de premier.

Ce propuneri de ministri sustine PSD Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, la inceputul sedintei CEx al PSD, ca organiza.

Pe cine sustine Gabriela Firea pentru noul guvern

PSD Bucuresti va face propuneri, vineri, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, pentru portofoliile de la Sanatate, Educatie si Cultura, respectiv pe Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu si.

Gabriela Firea, o noua reactie pe tema protestelor

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD, a declarat ca este de acord cu toate formele de protest, cu toate mitingurile si adunarile publice, cu conditia ca legea sa fie respectata.

Primaria condusa de Gabriela Firea: Hotelul Concordia va fi reabilitat. Aici a fost pecetluita Unirea Principatelor

Primaria condusa de Gabriela Firea a transmis un comunicat de presa in care vorbeste despre situatia imobilului de patrimoniu lasat in paragina, in care a fost semnata la 24 Ianuarie 1859 Unirea Principatelor Romane.

Gabriela Firea: Anul trecut, in Bucuresti, s-au asfaltat 85 de artere, pe o distanta de 109 km

Anul trecut, Primaria Bucuresti prin Administratia Strazilor a asfaltat 85 de strazi si bulevarde lucrari anuale de intretinere, astupare gropi), avand o lungime de 109 km. In ceea ce priveste strazile de pamant ramase in administrarea municipalitatii, anul acesta primarul general promite ca va asfalta 26 de strazi si intrari din cartierului Henri Coanda si alte 15 artere: 15 Drum Aries, Strada Avionului, Drum Cavnic, Drum Costesti, Drum Cristesti, Drumul Nisipoasa, Strada Carutei, Strada Cascioarelor, Strada Floare de Varf, Intrarea Galbenelelor, Strada Rachetei, Drum Bragadiru, Drum Craitelor, Drum Sanpaul, Drum la Chiajna.

Gabriela Firea, anunt important pentru soferi

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, a executat in 2017 lucrari de reparatii si reabilitare a sistemului rutier pe 85 de artere, reprezentand o distanta de 109 kilometri, a .

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )