Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gabriela Firea: Cand Nicusor Dan a spus panarama, pe mine m-a vizat, degeaba se eschiveaza acum

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Cand Nicusor Dan a spus panarama, pe mine m-a vizat, degeaba se eschiveaza acum

Gabriela Firea l-a acuzat, marti, pe Nicusor Dan ca a viciat dezbaterea electorala si ca a cautat sa o insulte atunci cand a folosit cuvantul panarama. continuă pe Antena3

Orban, intrebat despre apelativul panarama folosit de Nicusor Dan: Nu s-a referit la doamna Firea. inteleg ca doamna Firea vrea sa se victimizeze

Ludovic Orban a precizat, intrebat marti la Cluj cum vede faptul ca Nicusor Dan a folosit apelativul panarama, ca acesta nu se referea la Gabriela Firea. Premierul a mai spus ca doamna Firea vrea sa se victimizeze.

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan! Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Este scandalul urias cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Nicusor Dan, candidatul sustinut in Bucuresti de PNL si USR-PLUS, a facut o declaratie neinspirata care a pus paie pe foc intr-o campanie deja tensionata. Acesta a prezentat un sondaj in care arata ca este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, dupa care a sustinut ca nu doreste sa ii spuna fetitei sale acasa ca o panarama este mare vedeta.

CTP, despre alegerile din Capitala: Firea face ca Dragnea - prima grija, si-a plantat cum a ajuns la putere oamenii Nicusor Dan, fara rigoare matematica

Cristian Tudor Popescu a facut, vineri seara, mai multe comentarii legate de alegerile pentru Primaria Bucuresti. in timp ce acesta si-a reluat criticile la adresa Gabrielei Firea, nici Nicusor Dan nu a scapat de cateva observatii negative.

Firea, acuzata de Nicusor Dan ca i-ar fi infiltrat in sediu un agent comunist, ca sa-l discrediteze

Candidatul Dreptei Unite la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, merge mai departe cu acuzele la adres.

Dana Budeanu il face knockout pe contracandidatul Gabrielei Firea: Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Au mai ramas cateva zile pana la alegerile locale 2020, insa tensiunile dintre contracandidati par sa fie din ce in ce mai aprinse si mai imprevizibile. Un scandal urias a izbucnit in urma cu putin timp, dupa ce Nicusor Dan, care nu este la prima abatere, a jignit-o indirect pe Gabriela Firea, facand-o panarama. in .

Nicusor Dan: Gabriela Firea a fugit de la inceput de dezbatere. in campanie a spus multe minciuni despre activitatea reala a Primariei si despre mine si nu a vrut o dezbatere reala (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine ca Gabriela Firea, principala sa contracandidata in cursa electorala, a fugit de la bun inceput de o dezbatere cu el. Nicusor.

NICUSOR DAN: Este o lupta de valori in care eu vreau ca fetitei mele sa nu i se spuna ca o panarama este mare vedeta

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat ca aceasta campanie electorala pe care o duce este impotriva imposturii si a unui urias aparat de propaganda care ne spune ca Bucurestiul nu a dus-o niciodata mai bine si niciodata nu a avansat mai mult. El a adaugat ca este vorba despre o lupta de valori in care vrea ca fetitei sale sa nu i se spuna ca o panarama este o mare vedeta. Dan a mai spus ca fiecare societate are panaramele ei, dar intr-o societate normala ele stau undeva la periferie, scrie News.

Nicusor Dan, explicatii dupa ce a folosit termenul panarama: Ce a vrut sa spuna si la cine s-a referit, in discursul care a intetit ultima saptamana de campanie

Nicusor Dan si-a nuantat pozitia de luni searadin discursul sustinut la Teatrul National, cand a folosit termenul panarame in contextul luptei de valori in cursa pentru Capitala. Candidatul.

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

Nicusor Dan reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda pentru stingerea datoriei

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda pentru stingerea datoriei. Dan sustine ca, desi familia Constanda a fost de acord sa primeasca 7. 000 de metri patrati de tren pentru stingerea a 30 de milioane de euro din datorie, Firea a propus transferul a 15. 000 de metri patrati pentru doar 22 de milioane din datorie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )