Libnet.ro
UNICEF

20:30

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Niculae Badalau: Tacerea mea ar insemna ca toti gandim la fel

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea, despre declaratiile lui Niculae Badalau: Tacerea mea ar insemna ca toti gandim la fel

Romanii care muncesc in strainatate trimit bani familiilor ramase acasa si contribuie la cresterea economica, ei traiesc permanent cu dorul de tara in suflet si trebuie respectati, scrie vineri seara, pe Facebook, Gabriela Firea, care spune ca nu este de acord cu declaratiile lui Niculae Badalau, noteaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Nu pot fi de acord cu declaratiile din ultimele ore despre ce reprezinta diaspora

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a spus ca nu este de acord cu declaratiile senatorului Niculae Badalau despre diaspora, sustinand ca romanii plecati in strainatate trebuie respectati, pentru.

Traian Basescu il taxeaza dur pe Niculae Badalau pentru declaratiile facute despre Diaspora: Degradant pentru un om politic. Rusinos!

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a criticat declaratiile lui Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, despre diaspora, care a spus ca ideea de a se mari numarul parlamentarilor din diaspora este o.

Gabriela Firea sare in apararea diasporei, dupa mesajul dispretuitor al lui Niculae Badalau. Mama mea a lucrat 10 ani in Italia

Gabriela Firea a reactionat dur dupa declaratiile facute de Niculae Badalau la adresa diasporei, amintind ca romanii care muncesc in afara tarii contribuie decisiv la cresterea economica si ca trebuie.

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen .

NICULAE BADALAU: Trebuie sa facem un congres nu pentru cine, ci pentru ce

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, spune ca ar fi foarte binevenit un Congres al PSD, ca acesta ar trebui sa fie convocat cat mai repede, eventual inainte de Craciun, iar discutiile trebuie sa fie despre proiect nu despre oameni. Asta nu e momentul sa vorbim de oameni, e momentul sa vorbim de proiecte, sa lasam maruntisurile si interesele mici, personale spune Niculae Badalau.

Niculae Badalau, declaratie socanta despre diaspora: Nu putem sa marim numarul de parlamentari. E o nebunie

Niculae Badalau, liderul PSD Girgiu si fostul ministru al Economiei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca ideea de a se mari numarul parlamentarilor din diaspora este o nebunie. Badalau a spus c?.

Niculae Badalau, derapaj grav la adresa romanilor din Diaspora: 700.000 sunt legali. Restul pana la 3-5 milioane sunt fetele alea de le duc astia (VIDEO)

UPDATE:Niculae Badalau vine cu explicatii dupa declaratia controversata la adresa romanilor din Diaspora. Senatorul PSD sustine ca nu a fost vorba despre o exprimare nefericita si ca afirmatia.

Niculae Badalau, intrebat daca desemnarea Vioricai Dancila drept candidat la prezidentiale nu a fost o jignire pentru romani: Asta e. Am avut un candidat. Noi, ca partid, l-am ales si romanii au ales omul care sa-i reprezinte (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau socheaza din nou, printr-un mesaj dispretuitor la adresa romanilor din strainatate. Presedintele PSD Giurgiu a declarat despre romanii plecati in strainatate ca doar o mica.

Niculae Badalau vine cu explicatii dupa derapajul la adresa romanilor din Diaspora: Declaratia a fost scoasa din context. Discutia a fost facuta despre cazul Caracal (VIDEO)

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declatat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca afirmatia sa jignitoare la adresa.

Digi24: Culisele sedintei CEx. Niculae Badalau si Dragos Benea, la un pas de bataie din cauza diasporei: Te calc in picioare!

In sedinta CEx de marti seara, liderii partidului au avut parte de mai multe momente tensionate. Amenintarile cu bataia, injuraturile si lacrimile au contribuit la atomosfera incordata in care liderii PSD au impins-o pe Dancila spre demisie. Conform surselor Digi24, liderul PSD Bacau, Dragos Benea, si presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, au avut un schimb dur de replici. Benea i-a reprosat lui Badalau ca a dansat pe manele si a jignit diaspora, iar Badalau l-a amenintat cu bataia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )