Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gabriela Firea, despre Podului Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului, aprobat inca din luna mai

B1 B1,
Gabriela Firea, despre Podului Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului, aprobat inca din luna mai

Primarul general, Gabriela Firea a oferit mai multe detalii despre Pasajul Ciurel, intr-o postare pe Facebook. Edilul a explicat ca proiectul a fost gandit in trei etape, in urma cu 14 ani, iar recent a fost. continuă pe B1

Gabriela Firea, despre Podului Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului, aprobat inca din luna mai

Primarul general, Gabriela Firea a oferit mai multe detalii despre Pasajul Ciurel, intr-o postare pe Facebook. Edilul a explicat ca proiectul a fost gandit in trei etape, in urma cu 14 ani, iar recent a fost.

Firea, despre Pasajul Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, referindu-se la Podul Ciurel - Nod Virtutii, ca Munici.

Gabriela Firea, despre Podul Ciurel: Efectele privind fluidizarea traficului sunt vizibile VIDEO

In urma scandalului legat de podul Ciurel, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat, pe Facebook, ca proiectul a fost gandit in urma cu 14 ani in trei etape si ca, in acest moment este finalizata doar prima etapa.

Firea anunta deschiderea podului Ciurel si da detalii despre a doua etapa a investitiei

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, anunta, intr-o postare pe pagina sa de facebook, ca incepand din aceasta dimineata, 19 septembrie, bucurestenii pot circula pe Ciurel, care reprezinta un pod hobanat peste Dambovita, trei pasaje.

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

GABRIELA FIREA: incepand din aceasta dimineata, bucurestenii pot circula pe podul Ciurel

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca podul Ciurel a fost deschis circulatiei sambata. incepand din aceasta dimineata, bucurestenii pot circula pe Ciurel . ) care simplifica foarte mult legatura dintre cele doua artere - Soseaua Virtutii si Splaiul Independentei, afirma Firea.

Nicusor Dan, despre Podul Ciurel: Principala problema e ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a Bucurestiului. Trebuie regandita intreaga solutie de circulatie din zona (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca principala problema a Podului Ciurel este ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a.

Nicusor Dan: Gabriela Firea a fugit de la inceput de dezbatere. in campanie a spus multe minciuni despre activitatea reala a Primariei si despre mine si nu a vrut o dezbatere reala (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine ca Gabriela Firea, principala sa contracandidata in cursa electorala, a fugit de la bun inceput de o dezbatere cu el. Nicusor.

Dacian Ciolos, atac la Gabriela Firea pe tema testelor pentru dezbatere : Nu vreti dumneavoastra sa faceti un test poligraf cu intrebarea ati luat spaga?

Europarlamentarul Dacian Ciolos i-a raspuns primarului general al Capitalei Gabriela Firea care a declarat ca ar participa la dezbateri cu contracandidatii la alegeri daca acestia vor prezenta public teste covid si antidrog la zi. Doamna Firea, nu vreti dumneavoastra sa faceti un test poligraf cu intrebarea ati luat spaga? inainte de orice discutie despre viitorul Capitalei?, scrie Ciolos.

Gabriela Firea, nunta de lux. Cate mii de euro i-a dat nasul Gigi Becali in plic. Cat noroc!

Gabriela Firea a avut o nunta impresionanta! Tot peisajul dictat de aranjamente, vestimentatii si invitatii veniti strigau a opulenta. Nasii au fost si ei pe masura, iar darul la finalul serii a aratat si el asta. Cat si-a rupt Gigi Becali din buzunare in ziua cea mare? Gabriela Firea, nunta de mii de euro. Cat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )