Libnet.ro
UNICEF

10:30

Gabriela Firea, despre protestele de pe 10 august: : Nu fug pe Marte, voi fi in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre protestele de pe 10 august: : Nu fug pe Marte, voi fi in Bucuresti

Gabriela Firea a transmis vineri, dupa ce si-a delegat atributiile catre viceprimarul Aurelian Badulescu pentru ziua de 10 august, cand vor fi manifestatii in Capitala, ca nu fuge nici pe Marte, nici pe. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre protestul de sambata: Nu fug pe Marte de 10 august, voi fi in Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis vineri, dupa ce si-a delegat atributiile catre viceprimarul Aurelian Badulescu pentru ziua de 10 august, cand vor fi manifestatii in Capitala, ca nu fuge nici pe Marte, nici pe alta planeta, ca va fi in Bucuresti in ziua protestelor.

Mihai Fifor, despre protestul de pe 10 august: Este categoric un drept fundamental al cetateanului sa protesteze

Mihai Fifor i-a indemnat pe manifestantii care vor participa la protestul de pe 10 august sa o faca in mod pasnic. El a subliniat ca este convins ca noul sef al Jandarmeriei, generalul Constantin Floream, va.

UPDATE Fuga de raspundere: La fel ca anul trecut, Gabriela Firea si-a luat concediu si a delegat atributiile privind manifestatia programata pe 10 august Replica primarul general (VIDEO)

UPDATE:Primarul general Gabriela Firea a reactionat, dupa aparitia in spatiul public a acestor detalii. in replica, aceasta arata ca nu pleaca din Bucuresti in perioada respectiva, iar delegarea.

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei, investit in functie cu doua zile inainte de protestul anuntat pentru 10 august: Sunt un om care stie sa isi asume deciziile legale

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei, un apropiat al primarului Gabriela Firea, a fost investit joi in functie, in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Evenimentul are loc cu doua zile inainte de protestul anuntat pentru 10 august. Momentul este incarcat de semnificatie deoarece la mitingul diasporei din 10 august 2018, soldat cu sute de victime dupa interventia in forta a jandarmilor, ordinul de interventie a fost semnat de prefectul Speranta Cliseru.

Gabriela Firea da asigurari: Pana la 1 septembrie se va relua circulatia tramvaiului 41

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca prima etapa a proiectului Strapungere Ciurel - Nod Rutier Virtutiise va incheia pana la sfarsitul acestui an, iar pana la 1 septembrie se.

Ion Cristoiu, despre protestul de pe 10 august: Ce se poate intampla? Sa cada Guvernul? E un mare interes sa nu cada

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre pericolele protestului din Piata Victoriei anuntat pentru data de 10 august. Deocamdata noi teoretic avem o demonstratie pasnica. Ca si cel de anul trecut,.

VIDEO Tudor Chirila, mesaj in timpul unui concert la mare: O sa fie din nou miting pe 10 august si noi o sa fim acolo pentru ca nu trebuie sa uitam

Anul acesta va fi din nou un miting pe 10 august, iar noi o sa fim acolo pentru ca nu trebuie sa uitam, a spus Tudor Chirila in timpul unui concert la Mangalia. Solistul trupei Vama le-a vorbit spectatorilor despre protestul din urma cu un an, cand jandarmii au intervenit in forta si in urma caruia au ramas umilirea, gazele lacrimogene si copiii plecati traumatizati din Piata Victoriei.

METEO Val de caldura si disconfort termic. Temperaturi de 34-37 de grade pana pe 10 august

Meteorologii anunta val de caldura si disconfort termic de miercuri pana sambata, inclusiv. Temperaturile vor fi de 32-34 de grade, iar local, in sudul si estul tarii, de 35-37 de grade Celsius pe 9 si 10 august.

Pregatiri pentru 10 august: Mai multe asociatii vor sa blocheze soseaua care leaga Moldova de Capitala pentru a cere constructia de autostrazi

Mitingul din Piata Victoriei din 10 august va avea sprijinul asociatiilor care militeaza pentru constructia de autostrazi care sa lege Moldova de restul tarii. Mai multi localnici din Iasi, plus altii care au.

Primaria Capitalei a aprobat mitingulRezist de sambata, 10 august

Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )