Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gabriela Firea, despre protestul de sambata: Nu fug pe Marte de 10 august, voi fi in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, despre protestul de sambata: Nu fug pe Marte de 10 august, voi fi in Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis vineri, dupa ce si-a delegat atributiile catre viceprimarul Aurelian Badulescu pentru ziua de 10 august, cand vor fi manifestatii in Capitala, ca nu fuge nici pe Marte, nici pe alta planeta, ca va fi in Bucuresti in ziua protestelor. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, despre protestele de pe 10 august: : Nu fug pe Marte, voi fi in Bucuresti

Gabriela Firea a transmis vineri, dupa ce si-a delegat atributiile catre viceprimarul Aurelian Badulescu pentru ziua de 10 august, cand vor fi manifestatii in Capitala, ca nu fuge nici pe Marte, nici pe.

Gabriela Firea da asigurari: Pana la 1 septembrie se va relua circulatia tramvaiului 41

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca prima etapa a proiectului Strapungere Ciurel - Nod Rutier Virtutiise va incheia pana la sfarsitul acestui an, iar pana la 1 septembrie se.

UPDATE: 10 august 2019. Primarul Gabriela Firea si-a delegat atributiile viceprimarului Aurelian Badulescu, asa cum a facut si anul trecut. UPDATE Gabriela Firea: Nu fug nici pe Marte si nici pe alta planeta. Sunt in tara, in Bucuresti, la Primaria Capit

Primarul general, Gabriela Firea, si-a delegat atributiile in perioada 8-11 august, in timpul mitingului diasporei anuntat din 10 august, viceprimarului Aurelian Badulescu. in cazul in care si acesta va fi absent, responsabil va fi seful Directiei Generale de Politie Locala si Control, Mihai Rasica. Si anul trecut, in timpul weekend-ului cu protestul din 10 august 2018, cand sute de persoane au fost ranite dupa interventia in forta a jandarmilor, primarul Gabriela Firea si-a delegat atributiile viceprimarului Aurelian Badulescu. UPDATE Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta intr-un comunicat de presa ca va fi in Bucuresti in perioada in care are atributiile delegate si va munci la Primaria Capitalei, dar a delegat atributiile pentru buna desfasurare a evenimentelor.

GABRIELA FIREA: Nu fug de raspundere, asa cum nu am facut-o niciodata

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, vineri, dupa ce a fost criticata ca si-a delegat atributiile pentru 10 august, ca este in Capitala si va lucra sambata, dar afirma ca sunt 17 evenimente programate, iar delegarea s-a facut pentru alte masuri legale. Nu fug de raspundere, asa cum nu am facut-o niciodata, a transmis Firea.

O noua parcare pentru bucuresteni. Gabriela Firea a oferit detalii despre noua constructie - GALERIE FOTO

Bucurestenii vor avea 500 de noi locuri de parcare. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anuntat printr-o postare pe pagina de Facebook constructia unei noi parcari de tip parkride. Aceasta va fi construita la.

Cum a aparut Gabriela Firea, in urma cu doar cateva ore, pe un santier din Capitala FOTO

Gabriela Firea poate fi oricum, cert este ca e o femeie stilata, care are grija la aparitiile sale, imbracandu-se conform locului in care se prezinta. De aceasta data, primarul general al Capitalei a facut o vizita pe santier pentru a verifica stadiul lucrarilor ce vizeaza mai buna circulatie a bucurestenilor. Cum a aparut Gabriela Firea .

Gabriela Firea: Pana la 1 septembrie se va relua circulatia tramvaiului 41. Pasajul Ciurel, gata pana la finalul anului

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, joi, cacirculatia tramvaiului 41 se va relua pana pe 1 septembrie. De asemenea, edilul amai spus ca prima etapa a proiectului Strapungere Ciurel - .

FOTO Gabriela Firea: Pana la 1 septembrie se va relua circulatia tramvaiului 41. Pasajul Ciurel, gata pana la finalul anului

Circulatia tramvaiului 41 se va relua pana pe 1 septembrie, anunta primarul general, Gabriela Firea, intr-un comunicat de presa. in plus, primarul general anunta ca Pasajul Ciurel va fi gata pana la finalul anului, in acest moment lucrarile fiind realizate in proportie de 90%. in perioada urmatoare, se va lucra la suprastructura tablierului metalic, montarea si tensionarea hobanelor si bretelele pasajului.

Ministrul interimar de Interne, despre protestul anuntat pe 10 august: Respectam dreptul cetatenilor de a protesta, suntem o tara democratica. Dar e important sa se faca pasnic

Mihai Fifor a vorbit la Sinteza Zilei despre protestul anuntat pe data de 10 august in Capitala. Ministrul interimar de Interne a spus ca respecta dreptul cetatenilor de a protesta, dar are pretentia sa fi.

Ion Cristoiu, despre protestul de pe 10 august: Ce se poate intampla? Sa cada Guvernul? E un mare interes sa nu cada

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre pericolele protestului din Piata Victoriei anuntat pentru data de 10 august. Deocamdata noi teoretic avem o demonstratie pasnica. Ca si cel de anul trecut,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )