Libnet.ro
UNICEF

17:46

Gabriela Firea exclude o candidatura la sefia PSD la viitorul Congres al partidului

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea exclude o candidatura la sefia PSD la viitorul Congres al partidului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca este exclusa o candidatura a sa pentru functia de presedinte al PSD la viitorul Congres al partidului, ea afirmand ca ia in calcul o candidatura pentru functia de vicepresedinte pentru regiunea Bucuresti - Ilfov. Firea anunta si ca s-a renuntat la protocoalele cu sindicatele, iar pe viitor conducerea PSD va merge in fata CEX pentru a discuta astfel de colaborari. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen .

GABRIELA FIREA, DUPA CEXN AL PSD: A fost un vot in unanimitate, cu o singura abtinere

Liderul social-democrat, Gabriela Firea a declarat ca nu se poate vorbi despre o lovitura de partid in cazul CExN al PSD soldat cu demisia Vioricai Dancila si dizolvarea Biroului Permanent, precizand ca a fost vot in unanimitate cu o singura abtinere.

Gabriela Firea simte ca pierde teren in PSD: Primarul general il ataca pe Gabriel Oprea, pentru ca noua situatie din partid sa nu se intoarca impotriva sa

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, simte ca pierde teren in lupta interna pentru putere din PSD, formatiune ce a intrat oricum pe un trend descendent la nivel electoral, si l-a atacat pe Gabriel Oprea,.

Gabriela Firea a remarcat o campanie de denigrare a PSD

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, considera ca pierderea alegerilior prezidentiale de catr.

Pretendentii la sefia PSD incep atacurile la adresa lui Dancila Marcel Ciolacu: Rezultatul este unul dezastruos. PSD are nevoie de un nou inceput

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a postat luni, pe Facebook o declaratie prin care atrage atentia ca rezultatul este unul dezastruos pentru PSD si ca partidul are nevoie de un nou inceput. Declaratia vine in contextul in care Ciolacu isi doreste sefia PSD dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale. De altfel, lideri ca Gabriela Firea si Niculae Badalau au cerut public un congres extraordinar.

Gabriela Firea spune ferm ca nu vrea sa candideze pentru sefia PSD: Nu vreau functii cu orice pret

Gabriela Firea spune ferm ca nu vrea sa candideze pentru sefia PSD. intr-o declaratie pentru stiripesurse, primarul Capitalei a spus: in toate discutiile cu colegii mei am sustinut si sustin si acum.

GABRIELA FIREA: Nu mi se pare normala o patrundere pe usa laterala sau pe usa din dos

Gabriela Firea spune ca nu este de acord ca persoane precum Gabriel Oprea sa detina functii de vicepresedinti in PSD, aratand ca detinatorii acestor functii sunt alesi in Congres, nu in Comitetul Executiv al PSD. Nu mi se pare normala o patrundere pe usa laterala sau pe usa din dos, a spus Firea.

Gabriela Firea, mesaj cu subinteles dupa sedinta furtunoasa din PSD: Sunt multe de spus dar nu mai are rost

Gabriela Firea a postat, pe Facebook, un mesaj care arata cat de furtunoasa a fost sedinta in care Biroul National al PSD a fost dizolvat, odata cu demisia Vioricai Dancila de la sefia PSD. Pentru ca.

Victor Ponta: Daca o pui pe Olguta Vasilescu sef de campanie, de ce te miri ca ai luat scorul lui Vadim Tudor? Ce spune despre Ciolacu la sefia PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la TVR, ca nici Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, sau Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, nu ar fi castigat in fata lui Klaus Iohannis, in turul doi, dar ca nu ar fi obtinut un scor atat de mic precum Viorica Dancila.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2676 seconds )