Libnet.ro
UNICEF

14:15

GABRIELA FIREA: Guvernul Orban a acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Guvernul Orban a acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Guvernul Orban ar fi acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private, nu intregului mediu de afaceri. Firea a reactionat in urma declaratiei premierului Ludovic Orban, care a vorbit despre scutirea de impozit pentru IT-isti. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea ii da replica lui Ludovic Orban: PNL, numele tau e criza si austeritate. Sa afle si IT-istii ce le pregateste Guvernul de dreapta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat intr-o postare pe Facebook la declaratia lui Ludovic Orban potrivit careia, premierul sustine in continuare renuntarea la scutirea de impozit pe venit acordata in prezent unor categorii de angajati din domeniul IT.

Gabriela Firea: Vestile nu sunt bune din partea Guvernului

Gabriela Firea, primarul Capitalei, acuza Guvernul Orban ca desfiinteaza masurile sociale implementate de PSD si sprijina anumite companii. Firea solicita explicatii pentru imprumuturile masive din ultima perioada.

GABRIELA FIREA: Sunt necesare eforturi comune la nivel de Guvern si autoritati locale pentru combaterea poluarii in Capitala

Primarul General, Gabriela Firea, s-a intalnit, luni, cu ministrul Mediului, Costel Alexe, pentru a discuta despre implementarea masurilor privind imbunatatirea calitatii aerului in Municipiul Bucuresti, potrivit News. ro.

Ministrul Sanatatii, Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea. Ce spune despre primarul Capitalei

Ministrul Sanatatii, Violeta Alexandru, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care o critica pe Gabriela Firea pentru ca ameninta des ca da in judecata persoanele cu care nu este pe aceeasi lungime de unda. Postarea contine mai multe capturi foto cu articolele in care se scrie despre amenintarile primarului general al .

Violeta Alexandru: Nu ar fi mai bine sa infiinteze Gabriela Firea o companie municipala de amenintat cu datul in judecata? Oricum ameninta de 3 ori pe zi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in carti pentru a candida din partea PNL la Primaria Capitalei, a publicat, luni, pe Facebook, o fotografie in care sunt capturi ale unor titluri aparute in presa despre Gabriela Firea care ameninta ca va da in judecata diversi politicieni sau jurnalisti. Nu ar fi mai bine sa infiinteze Gabriela Firea o companie municipala de amenintat cu datul in judecata?, este mesajul care insoteste colajul foto.

Gabriela Firea considera ca trebuie realizat un audit al statiilor de monitorizare a calitatii aerului: Nu vrem sa ascundem adevarul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca trebuie realizat un audit al statiilor de monitorizare a calitatii aerului.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu ministrul Mediului: Ne-am propus sa fim mai drastici privind companiile de salubritate

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, luni, dupa intrevederea avuta cu ministrul Mediului, Costel Alexe, ca si-au propus sa fie mai drastici in ceea ce priveste companiile de salubritate, care trebuie sa spele mai des strazile.

Gabriela Firea: Astept scuze publice din partea lui Rares Bogdan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni ca asteapta scuze publice de la europarlamentarul PNL Rares Bogdan, iar daca, in aceasta saptamana, nu observa o imbunatatire a discursului lui public ii va face plangere penala.

Gabriela Firea depune plangere penala impotriva lui Rares Bogdan: Sa aduca dovezi palpabile, nu vorbe

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va depune plangere penala pe numele lui Rares Bogdan, dupa ce acesta a acuzat-o ca a periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA.

Gabriela Firea ii raspunde lui Citu: Ma autodenunt. Va fi cutremur politic!

Primarul Capitalei Gabriela Firea ii raspunde ministrului Finantelor Florin Citu, pe care il numeste primul speculant pe curs al tarii si care a acuzat-o ca a cheltuit banii PMB in scop electoral, spunand ca a taiat robinetul firmelor capusa abonate ani de-a randul la bugetul Capitalei-cele mai multe ale unor membri sausi simpatizanti sponsori ai PDL-PNL.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )