Libnet.ro
UNICEF

06:45

Gabriela Firea l-a invitat la Bucuresti pe edilul socialist pro-rus de la Chisinau, Ion Ceban: Acesta declara recent ca vorbeste limba moldoveneasca

B1 B1,
Gabriela Firea l-a invitat la Bucuresti pe edilul socialist pro-rus de la Chisinau, Ion Ceban: Acesta declara recent ca vorbeste limba moldoveneasca

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, l-a invitat pe edilul socialist pro-rus de la Chisinau, Ion Ceban, in vizita, la Bucuresti. intr-o interventie televizata, Ceban a confirmat informatia si a dec. continuă pe B1

Primarul pro-rus al Chisinaului, Ion Ceban, spune ca a fost invitat de Gabriela Firea sa viziteze Bucurestiul

Primarul de Chisinau, socialistul Ion Ceban, va merge intr-o vizita oficiala in Romania. Acesta a spus ca a primit, luni, o invitatie de la primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, scrie Agora. md.

Gabriela Firea a dezvaluit ca a vrut sa plece din Romania. Ce a determinat-o sa ramana in tara

Primarul general Gabriela Firea a povestit ca a fost gata sa plece din Romania cand se afla in Bacau. Actualul primar al Capitalei a renuntat la decizie dupa ce a ajuns in Bucuresti si s-a casatorit.

Gabriela Firea a sanctionat conducerea Companiei Energetica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sanctionat conducerea Companiei Municipale Energetica in urma achizitiei a trei autoturisme cu tractiune integrala si a solicitat remedierea acestei situatii, ev.

Gabriela Firea sare la liderii PNL si la jurnalistii de dreapta privind scandalul tramvaielor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza un contraatac la adresa celor din PNL si a jurnalistil.

Gabriela Firea a explodat la adresa liberalilor: La declaratii savuroase si manipulari am vazut ca sunt talentati

Gabriela Firea lanseaza un contraatac la adresa celor din PNL in scandalul privind achizitia tramvaielor din productia romaneasca. Primarul general al Capitalei explica ca si ea ar dori tramvaie romanesti,.

Gabriela Firea a recunoscut ca a vrut sa plece din tara

Primarul general Gabriela Firea, recunoscuta pentru faptul ca a contribuit la falimentul Bucurestiului si a infiintat peste 20 de firme ilegale, a marturisit duminica seara, la Romania TV, ca Romania este tara din care a vrut sa plece oriunde in.

Gabriela Firea, mesaj surprinzator. Ce spune primarul Capitalei despre o posibila alianta intr PSD si Pro Romania

Gabriela Firea nu a exclus o alianta intre PSD si Pro Romania. Primarul Capitalei a subliniat ca o astfel de miscare trebuie facuta dupa mai multe analize. Orice alianta cu formatiuni sau entitati.

Gabriela Firea, mesaj inedit pe Facebook, de 1 Decembrie. Primarul general al Capitalei, intr-o ipostaza surprinzatoare, alaturi de familia sa - VIDEO

Gabriela Firea a transmis un mesaj inedit de Ziua Nationala a Romaniei. Primarul General al Capitalei a impartasit pe contul personal de Facebook un videoclip in care transmite romanilor La multi ani de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )