Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gabriela Firea: Masinile poluante nu vor mai avea acces in centrul Bucurestiului de la 1 ianuarie 2020. Vinieta pentru masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Masinile poluante nu vor mai avea acces in centrul Bucurestiului de la 1 ianuarie 2020. Vinieta pentru masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov (VIDEO)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat miercuri ca masinile poluante nu vor mai avea acces in centrul Bucurestiului de la 1 ianuarie 2020, potrivit unui proiect lansat in dezbatere. continuă pe B1

Firea: Masinile poluante nu vor mai avea acces in centrul Bucurestiului, din 3 ianuarie 2020 Vinieta pentru masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa introduca o vinieta electronica de 10 leizi sau 1. 900 lei pe an pentru masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov si care doresc sa circule in oras. Masinile non -euro, Euro 1, 2, indiferent de judetul unde sunt inmatriculate, nu vor avea deloc acces in zona centrala a orasului. Pentru autovehiculele din tara precum si inmatriculate in Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, cu norma de poluare Euro 3, accesul este permis numai in urma achizitionarii unei viniete electronice de tip Oxigen-C Centru) adica 75 de leiluna si 900 lei pe an. Masurile ar urma sa fie aplicate de anul urmator. Proiectul va sta 45 de zile in dezbatere publica, apoi va fi supus aprobarii Consiliului General. Vinieta de acces in Bucuresti si taxa de acces in centru pentru masinile cu norma de poluare sub Euro 3 nu va fi impusa noaptea, in weekend si in zilele de sarbatoareSONDAJ Primarul Firea vrea sa interzica masinile poluante in centrul Bucurestiului. E ok?.

Gabriela Firea: Aceste masini nu vor mai avea voie sa circule in centrul Bucurestiului. Autoturismele Euro 3 vor achita o taxa pentru a ajunge in aceasta zona

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat masuri pentru a reduce nivelul de poluare in Bucuresti. Autoturismele Euro 3 vor achita o taxa pentru a ajunge intro anume zona. Iata mai multe detalii despre masurile pe care soferii vor fi nevoiti sa le respecte de acum inainte. Gabriela Firea, masuri pentru reducerea nivelului de .

Nicusor Dan: Masurile propuse de Gabriela Firea, ineficiente pentru trafic si poluare. Ne trebuie soseaua de centura, Park and Ride si benzi unice pentru transportul in comun

Deputatul independent Nicusor Dan considera ca masurile propuse de primarul general Gabriela Firea, care a anuntat ca masinile poluante nu vor mai avea acces in centrul Capitalei incepand din 1 ianuarie 2020,.

SONDAJ Primarul Firea vrea sa interzica masinile poluante in centrul Bucurestiului. E ok?

Primarul Gabriela Firea vrea sa fie interzis accesul masinilor poluante in centrul Bucurestiului. Un proiect ce include aceasta masura va fi supus dezbaterii publice si apoi aprobarii Consiliului General, urmand sa fie aplicat de anul viitor. E ok masura propusa? Participa la sondajul HotNews. ro.

Nicusor Dan despre masurile propuse de Gabriela Firea pentru reducerea poluarii: Un nou gest de imagine. Adevaratele masuri sunt soseaua de centura, parcarile parkride, benzile unice

Deputatul Nicusor Dan este de parere ca masurile propuse miercuri de primarul Gabriela Firea - o vinieta de 10 leizi pentru accesul masinilor din alte judete in Bucuresti si interzicerea accesului masinilor poluante in centrul orasului - este un gest de imagine. Potrivit acestuia, solutia o reprezinta soseaua de centura, parcarile Park and Ride, o strategie de management a locurilor de parcare pentru tot orasul, un adevarat sistem de management al traficului, benzi unice pentru transportul in comun.

Foame de bani la Primaria Capitalei. Seful CNCD o acuza pe Gabriela Firea de DISCRIMINARE: Vinieta de acces in Bucuresti, in conditiile prezentate, este NELEGALA. NU ARE NICIO RELEVANTA iN COMBATEREA POLUARII! (VIDEO)

Seful Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Asztalos Csaba,sustine ca proiectul prezentat, miercuri, de primarul Gabriela Firea, cu privire la introducerea vinietei de acces in Bucuresti, est.

Gabriela Firea anunta masuri drastice pentru soferi: Vinieta pentru intrarea in Bucuresti. Masinile sub Euro 3, interzise in centru

Primarul general Gabriela Firea a anuntat miercuri introducerea in dezbatere publica a unui proiect care prevede achizitionarea unei viniete pentru toate autoturismele care intra in Capitala, dar nu sunt.

Gabriela Firea anunta introducerea vinietei pentru Bucuresti

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, astazi, un proiect prin care, din ianuarie 2020, toate vehiculele care nu sunt inmatriculate in Bucuresti sau Ilfov vor putea intra in Capitala numai dupa achitarea unei viniete.

Gabriela Firea anunta masuri drastice pentru soferi: vinieta pentru intrarea in Bucuresti

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, a prezentatun proiect pentru combaterea poluarii in Capitala. Gabriela Firea a precizat ca suntem pe locul sase la nivelul poluarii si ca isi.

Vinieta de acces in Bucuresti, posibil neconstitutionala? Ce spun avocatii, ce spune primaria, cum s-a intamplat in alte orase

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa introduca o vinieta electronica de 10 leizi sau 1. 900 lei pe an pentru masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov si care doresc sa circule in oras. Masinile non-euro, Euro 1 si 2 nu vor mai avea deloc acces in zona centrala a orasului, iar cele cu norma de poluare Euro 3 vor avea accesul permis numai in urma achizitionarii unei viniete electronice de 75 de leiluna si 900 lei pe an. Anuntul a starnit deja numeroase controverse, iar Mircea Valentin, jurist, a declarat pentru HotNews. ro ca masura ar putea fi una neconstitutionala, fiind comparabila cu taxa de acces in statiunea Mamaia, anulata in instanta. Primarul Gabriela Firea a explicat insa ca este vorba de vinieta, nu de o taxa de acces. Ce spun cele doua parti si cum se intampla la Londra si Milano?Vinieta de acces in Bucuresti si taxa de acces in centru pentru masinile cu norma de poluare sub Euro 3 nu va fi impusa noaptea, in weekend si in zilele de sarbatoareSONDAJ Primarul Firea vrea sa interzica masinile poluante in centrul Bucurestiului. E ok?.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )