Libnet.ro
UNICEF

15:01

Gabriela Firea: Plangerea penala a lui Ludovic Orban, o dovada de analfabetism juridic

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Plangerea penala a lui Ludovic Orban, o dovada de analfabetism juridic

Gabriela Firea a afirmat, joi, la Sinteza zilei, ca plangerea penala a liderului PNL, Ludovic Orban, care o vizeaza pe premierul Viorica Dancila, sunt in directa legatura cu cererile repetate de demisie ale. continuă pe Antena3

Reactia lui Daniel Zamfir la plangerea penala facuta de Ludovic Orban

Senatorul liberal Daniel Zamfir spune ca Ludovic Orban a facut plangerea penala Vioricai Dancila fara sa consulte Biroul Permanent al partidului. Nu este prima data cand Ludovic Orban ia o decizie fara.

Carmen Dan, reactie la plangerea penala depusa de Ludovic Orban

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca plangerea penala depusa de liderul PNL, Ludovic Orban, pe numele premierului Viorica Dancila face parte din strategia presedintelui Klaus Iohannis de a darama.

Gabriela Firea, reactie la plangerea penala impotriva premierului Dancila

Gabriela Firea a reactionat joi dupa ce presedintele PNL, Ludovic Orban, a facut o plangere penala pe numele premierului Ludovic Orban, dar si a liderului PSD, Liviu Dragnea, la Parchetul General. Poate nu.

Plangerea lui Ludovic Orban impotriva lui Dancila si Dragnea a ajuns la DIICOT

Ludovic Orban a depus o plangere penala la Parchetul General impotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. Plangerea, insa, a ajuns la DIICOT. in plangerea se aduc acuzatii de.

Ludovic Orban a depus PLANGERE PENALA pentru inalta tradare si divulgare de informatii secrete pe numele Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. inceperea urmarii penale duce la SUSPENDAREA PREMIERULUI. Reactia liderului PSD

Ludovic Orban adepus o plangere penala la Parchetul Generalimpotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. in plangerea depusa la Parchetul General se aduc acuzatii de.

Tariceanu, despre plangerea penala: Este o componenta care denota o faza de nebunie

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi seara, la Antena 3, ca actiunea presedintelui PNL, Ludovic Orban, este un demers deliberat, dar afirma ca denota o faza de nebunie. Tariceanu a sustine ca plangerea lui Orban se refera la o serie de optiuni politice pe care primul ministru si Guvernul care il conduce le-a luat.

Olguta Vasilescu, aluzie la Colectiv, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila: La ce mai vor sa dea foc, ca sa preia guvernarea?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu PSD), a vrut sa critice si ea plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea, dar nu prea i-a iesit. Ea a vrut sa-i.

Strategia PSD, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila. Punctajul partidului, copy-paste in comunicatele de presa. La ce au de gand sa dea foc acum?

Ca la fiecare criza politica, social-democratii au primit pe grupul de Whatsapp punctajul, regulile si linia discursului pe care trebuie sa-l aiba. Totul dupa ce Ludovic Orban a depus plangere penala impotriva.

Raluca Turcan, mesaj TRANSANT privind PLANGEREA PENALA impotriva premierului: DANCILA a actionat in afara cadrului LEGAL

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a admis joi ca subiectul plangerii penale depusa de Ludovic Orban la adresa Viorica Dancila nu a fost discutat in partid. Ea a adaugat ca exista multe elemente care.

Olguta Vasilescu, aluzie nefericita la Colectiv, dupa plangerea penala pe numele lui Dancila: La ce mai vor sa dea foc ca sa preia guvernarea

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat joi, referitor la depunerea unei plangeri penale de catre Ludovic Orban pe numele Vioricai Dancila, ca liberalii vor sa preia guvernarea, intrebandu-se la ce vor mai da foc. Afirmatia ministrului e o aluzie nefericita la incendiul de la Clubul Colectiv, in urma caruia zeci de tineri si-au pierdut viata.

ştiri din Politica

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )