Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gabriela Firea se razboieste cu Dragnea pe banii bucurestenilor. Scrisoarea trimisa locuitorilor Capitalei, virala pe internet

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea se razboieste cu Dragnea pe banii bucurestenilor. Scrisoarea trimisa locuitorilor Capitalei, virala pe internet

Gabriela Firea le-a trimis bucurestenilor, prin posta, o scrisoare care a ajuns virala in mediul online si care este menita sa le aminteasca cetatenilor proiectele demarate de PMB, dar si piedicile pe care le intampina din cauza conflictului deschis cu liderii PSD. Consilierul general PNL Ciprian Ciucu a numit gestul inacceptabil si a acuzat-o pe Firea ca isi face campanie electorala folosind resursele Primariei Capitalei. continuă pe Adevărul

GABRIELA FIREA: Maternitatea Giulesti, redeschisa intr-o saptamana

Primarul general Gabriela Firea a declarat, luni, ca Maternitatea Giulesti este una dintre cele mai mari si cele mai cautate din tara si a vrut sa transmita parintilor ca se va face tot posibilul pentru ca astfel de situatii sa nu mai apara. Ea a precizat ca la Spitalul Grigore Alexandrescu mai sunt internati 15 bebelusi dintre cei nascuti la Maternitatea Giulesti, iar la 11 dintre acestia s-a confirmat prezenta stafilococului auriu.

Gabriela Firea, despre Maternitatea Giulesti: Speram ca intr-o saptamana maxim sa se redeschida sectia si sa se faca internari

Primarul general Gabriela Firea a declarat, luni, ca Maternitatea Giulesti este una dintre cele mai mari si cele mai cautate din tara si a vrut sa transmita parintilor ca se va face tot posibilul.

Gabriela Firea, despre bebelusii infectati cu stafilococ auriu: Trebuie sa le cerem scuze parintilor. 104 cadre medicale au fost investigate (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca toate autoritatile implicate in ceea ce se intampla cu bebelusii care au ajuns la spital infectati cu stafilococul auriu ar trebui sa le ceara scuze.

Gabriela Firea, despre bebelusii infectati cu stafilococ auriu: Trebuie sa le cerem scuze parintilor. 20 de cadre medicale, infestate (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca toate autoritatile implicate in ceea ce se intampla cu bebelusii care au ajuns la spital infectati cu stafilococul auriu ar trebui sa le ceara scuze.

Gabriela Firea, reactie la scandalul momentului in Bucuresti

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, a facut precizari despre acuzatiile privind nefunctionarea propice a noilor autobuze STB, puse in circulatie de la 1 Decembrie. Din pacate nu se confirma.

Ce spune Gabriela Firea despre problemele autobuzelor Otokar

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat luni ca nu se confirma informatia ca sunt probleme la cele 30 de autobuze intrate pe traseu de la 1 decembrie, dupa ce presa a relatat ca au existat cateva autobuze Otokar cu probleme.

DigiSport: Cum s-a comportat Gabriela Firea la tragerea la sorti a preliminariilor EURO 2020

Tricolorii lui Contra sunt in grupa F in preliminariile pentru Euro 2020, unde vor intalni nationalele Spaniei, Suediei, Norvegiei, Insulelor Feroe si Maltei. La tragerea la sorti care a avut loc la Dublin a participat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Digisport: Adevaratul motiv pentru care Gabriela Firea nu participa la parada de 1 Decembrie

Gabriela Firea nu va participa la ceremoniile dedicate Zilei Nationale a Romaniei, desi a fost invitata de Klaus Iohannis la parada militara de 1 Decembrie, de la Arcul de Triumf. Astfel, primarul general al Capitalei se afla de joi, 28 noiembrie, intr-o vizita oficiala la Dublin, care se va incheia duminica, dupa tragerea la sorti a grupelelor de calificare pentru EURO 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )