Libnet.ro
UNICEF

23:01

Gabriela Firea sare in apararea diasporei, dupa mesajul dispretuitor al lui Niculae Badalau. Mama mea a lucrat 10 ani in Italia

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea sare in apararea diasporei, dupa mesajul dispretuitor al lui Niculae Badalau. Mama mea a lucrat 10 ani in Italia

Gabriela Firea a reactionat dur dupa declaratiile facute de Niculae Badalau la adresa diasporei, amintind ca romanii care muncesc in afara tarii contribuie decisiv la cresterea economica si ca trebuie. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, mesaj cu subinteles dupa sedinta furtunoasa din PSD: Sunt multe de spus dar nu mai are rost

Gabriela Firea a postat, pe Facebook, un mesaj care arata cat de furtunoasa a fost sedinta in care Biroul National al PSD a fost dizolvat, odata cu demisia Vioricai Dancila de la sefia PSD. Pentru ca.

Gabriela Firea, atacata de ELCEN dupa avaria de la CTE Grozavesti: Efectele ar fi putut fi nule

Reprezentantii ELCEN au transmis, marti, ca efectele avariei de la CTE Grozavesti ar fi fost nule daca reteaua de termoficare a Primariei Capitalei ar fi putut prelua necesarul de energie. Reactia, dupa ce primarul Gabriela Firea a spus ca doar ELCEN a avut avarii in ultimele doua zile, nu si RADET.

Gabriela Firea: Trebuie sa avem grija ca dupa sedinta CEx, echipa sa ramana unita, sa nu aiba de suferit mai mult

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declaratca indiferent ce s-ar intampla in sedinta CEx din aceasta seara, cel mai important este ca echipa PSD sa ramana unita si sa existe o reforma.

Gabriela Firea a luat foc cand a aflat ca Primaria Bucuresti nu primeste bani de la buget. Reactie dura la adresa lui Florin Citu

Gabriela Firea l-a atacat dur pe ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa decizia acestuia de a nu aloca bani de la buget pentru Primaria Capitalei. Firea a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, in contextul in care Citu a precizat ca Primaria nu a primit suma solicitata de 62 de milioane de lei .

GABRIELA FIREA, DUPA CEXN AL PSD: A fost un vot in unanimitate, cu o singura abtinere

Liderul social-democrat, Gabriela Firea a declarat ca nu se poate vorbi despre o lovitura de partid in cazul CExN al PSD soldat cu demisia Vioricai Dancila si dizolvarea Biroului Permanent, precizand ca a fost vot in unanimitate cu o singura abtinere.

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen .

Dan Barna, dupa intalnirea cu Ludovic Orban: I-am spus ca Gabriela Firea poate fi infranta doar cu candidat unic al opozitiei

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat ca i-a transmis liderului PNL, Ludovic Orban, in cadrul intalnirii pe care au avut-o marti ca, din punctul sau de vedere, Gabriela Firea poate fi infranta la alegerile.

Gabriela Firea explica de ce a plans la CEx, din cauza lui Marian Oprisan: Se simte jignit!

Gabriela Firea a fost la sediul PSD in seara in care Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte de partid. intre primarul general al Capitalei si Marian Oprisan a avut loc o discutie mai aprinsa, iar liderul de Vrancea ar fi facut-o securista, moment in care Firea a inceput sa planga. Gabriela Firea .

GABRIELA FIREA: Nu mi se pare normala o patrundere pe usa laterala sau pe usa din dos

Gabriela Firea spune ca nu este de acord ca persoane precum Gabriel Oprea sa detina functii de vicepresedinti in PSD, aratand ca detinatorii acestor functii sunt alesi in Congres, nu in Comitetul Executiv al PSD. Nu mi se pare normala o patrundere pe usa laterala sau pe usa din dos, a spus Firea.

Gabriela Firea exclude o candidatura la sefia PSD la viitorul Congres al partidului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca este exclusa o candidatura a sa pentru functia de presedinte al PSD la viitorul Congres al partidului, ea afirmand ca ia in calcul o candidatura pentru functia de vicepresedinte pentru regiunea Bucuresti - Ilfov. Firea anunta si ca s-a renuntat la protocoalele cu sindicatele, iar pe viitor conducerea PSD va merge in fata CEX pentru a discuta astfel de colaborari.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )