Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gabriela Firea: Voi spune da la referendumul din 6 - 7 octombrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea: Voi spune da la referendumul din 6 - 7 octombrie

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea, precizeaza ca va spune da la referendumul din 6 - 7 septembrie, adaugand ca familia reprezinta legatura cu trecutul si puntea catre viitor. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea: Voi spune DA la Referendumul din 6-7 octombrie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat pe Facebook ca va merge la referendumul din 6-7 octombrie si va vota DA. Familia este legatura noastra cu trecutul si puntea catre viitor. Pentru mine, casatoria inseamna comuniunea bazata pe iubire si respect dintre o femeie si un barbat. Voi spune DA laReferendumul din 6-7 octombrie!, a postat aceasta pe Facebook.

Gabriela Firea anunta ca va merge la referendumul privind familia traditionala. Cum va vota Primarul Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va merge la referendumul din 6-7 octombrie si va vota DA, precizand ca familia reprezinta legatura cu trecutul si puntea catre viitor. Familia.

Gabriela Firea a declarat public ce va vota lareferendumul pentru familie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizatca va spune dala referendumul din 6 - 7 septembrie. Familia este legatura noastra cu trecutul si puntea catre viitor. Pentru mine,.

Gabriela Firea, atac la Dragnea: Daca pentru delict de opinie poti fi exclus din PSD, atunci eu imi voi duce crucea / Stiu ca unora le e mai greu sa creada ca cineva poate vorbi in numele unor principii

Gabriela Firea a lansat un nou atac voalat la adresa lui Liviu Dragnea. Aceasta a tinut sa remarce ca, pentru prima data dupa mult timp, sedinta Comitetului Executiv National de vineri nu s-a terminat cu un vot.

Primarul Gabriela Firea vrea o noua majorare de capital de 348 milioane lei la societatile municipale

Primarul Gabriela Firea vrea o noua majorare de capital de 348 milioane lei la societatile municipale, potrivit unor proiecte de hotarare aflate pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de joi. Banii merg pentru construirea a 4 parcari parkride - 150 milioane lei, achizitia de panouri publicitare - 8 milioane lei si achizitia de cladiri pentru infiintarea retelei Metropolitane de centre pentru sanatatea femeii Sfanta Agatha si Retelei Metropolitane, Asistenta pentru Seniori - Respect pentru Varsta a treia - 190 milioane lei.

Gabriela Firea, despre cei care au votat impotriva lui Dragnea la CExN: Unitatea noastra nu este distructiva

Unitatea celor care s-au exprimat impotriva conducerii PSD nu este una distructiva pentru partid si coalitie, a declarat luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD. Ea a aratat.

Profit.ro: O firma controlata de Gabriela Firea si fiul ei cel mare va primi 200.000 lei pentru un teren din Voluntari expropriat pentru autostrada

O firma cu profil imobiliar controlata de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, de fiul ei cel mare, Tudor Stefan Firea 23 de ani) si de 2 consiliere ale primarului va incasa despagubiri de peste 200. 000 de lei de la CNAIR pentru exproprierea unei suprafete de teren arabil intravilan de 550 mp situata in Voluntari, scrie Profit. ro.

Marsul Biciclistilor, un protest fata de administratia Gabriela Firea; aproximativ 1.000 de participanti prezenti la start

Aproximativ 1. 000 de biciclisti au pornit sambata, de la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Regele Mihai, intr-un mars care se doreste a fi un protest fata de modul in care primarul Gabriela Firea administreaza Capitala.

Vot in conducerea PSD pentru sustinerea Jandarmeriei. Gabriela Firea, singura care s-a abtinut

Social-democratii din BPN au dat un vot aproape in unanimitate pentru transmiterea unui mesaj de sustinere a Jandarmeriei Romane, in contextul in care Parchetul General ancheteaza violentele de la protestul diasporei. Singura persoana care s-a abtinut la vot a fost Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte PSD.

Cum se reface Gabriela Firea dupa infrangerea in fata lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a pierdut lupta impotriva lui Liviu Dragnea, vineri, zi in care liderul PSD a primit un nou vot de incredere in cadrul partidului. La o zi dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.233 seconds )