Libnet.ro
UNICEF

14:30

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea e candidatul PSD la Primaria Capitalei. Va castiga alegerile!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Gabriela Firea e candidatul PSD la Primaria Capitalei. Va castiga alegerile!

Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea, spune Marcel Ciolacu. Liderul PSD sustine ca ea va castiga alegerile, iar Violeta Alexandru este doar o mincinoasa care dezinformeaza. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va castiga aceste alegeri si are toata sustinerea mea si a partidului

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reiterat ca Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este candidata care va candida din partea formatiunii social-democrate pentru inca un mandat in cel mai vo.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora! Cine va fi candidatul PNL la Primaria Capitalei. A surprins pe toata lumea

Ludovic Orban a venit cu o serie de precizari surprinzatoare. in contextul zvonurilor potrivit carora Rares Bogdan ar putea fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, premierul a tinut sa transeze lucrurile odata pentru totdeauna.

Gabriela Firea: Ne dorim in continuare o alianta cu Pro Romania si ALDE. Marcel Ciolacu ne-a spus insa ca e posibil sa se amane alegerile locale si cele parlamentare pentru anul viitor (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca isi doreste o alianta cu Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale.

Gabriela Firea arunca bomba. Care este rezultatul testelor efectuate de Primaria Capitalei. Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 este de necrezut

Gabriela Firea acuza Guvernul si Grupul de Comunicare Strategica pentru informarea eronata a populatiei, dupa rezultatul testelor efectuate de Primaria Capitalei. Potrivit acestuia, doar patru persoane sunt infectate cu COVID-19, dintr-un total de 4. 600 de teste efectuate. Gabriela Firea, adevarul despre testarile la nivel national in urma testelor efectuate in Bucuresti, de catre Primaria Capitalei, .

Nicusor Dan: Gabriela Firea a spus ca bugetul anual al Primariei este de 600 milioane euro pe an. Sa explice de ce s-a angajat prin bugetul votat de Consiliul General ca va avea venituri de 1,5 miliarde de euro

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR pentru functia de primar al Capitalei, semnaleaza, intr-o postare pe Facebook, faptul ca actualul edil general, Gabriela Firea a afirmat ca bugetul Bucurestiului es.

Olguta Vasilescu, acuzatii grave dupa ce Gabriela Firea a anuntat ca doar patru bucuresteni au fost depistati pozitiv la programul de testare in masa: De unde cifrele prezentate zilnic? Nicio reactie din partea autoritatilor centrale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca in urma celor aproape 4. 600 de teste pentru coronavirus, efectuate de Primaria Bucuresti, doar patru persoane au fost depistate pozitiv cu.

Gabriela Firea arunca bomba: Doar patru bucuresteni au fost depistati cu Covid-19, din 4.600 testati

Edilul Capitalei Gabriela Firea a aruncat bomba, luni seara, dupa ce a afirmat ca din cele 4. 600 de teste efectuate de Primaria Bucuresti, doar patru bucuresteni au fost depistati pozitiv la Covid-19.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea le spunea colegilor ca vreau sa-i iau partidul si sa candidez la alegerile prezidentiale. Am fost considerata un pericol (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre relatia sa cu Liviu Dragnea din perioada in care acesta se afla la conducerea PSD. Firea a sustinut ca i.

Eugen Orlando Teodorovici, nou atac la Marcel Ciolacu: Noroc ca sunt multi oameni cu vechime in PSD care...

Eugen Teodorovici a lansat un atac la adresa presedintelui interimar PSD Marcel Ciolacu. Ciolacu trebuie sa inteleaga ca nici vechimea, nici continuitatea in PSD nu sunt argumente suficiente pentru a demonta un act de lasitate si de tradare, spune Teodorovici.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu: Amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca amanarea relaxarii din 1 iulieeste un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei. Amintim ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )