Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca face parte din mafia imobiliara: Zeci de cladiri de patrimoniu demolate cu autorizatia Primarului General

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan o acuza pe Firea ca face parte din mafia imobiliara: Zeci de cladiri de patrimoniu demolate cu autorizatia Primarului General

Candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL pentru Primaria Capitalei Nicuso Dan a acuzat-o marti seara pe Gabriela Firea ca face parte din mafia imobiliara si i-a transmis ca o asteapta in seara aceasta la o dezbatere, la care este sigur ca aceasta din urma nu o sa vina. Totodata, Nicusor Dan a acuzat Antena 3 de manipulare, precizand ca, in loc sa vorbeasca despre ce s-a facut in ultimii patru ani in Capitala ma transforma in dusamul poporului. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan: Gabriela Firea e parte din mafia imobiliara Cum a ajuns Bucurestiul sa aiba putine spatii verzi si zone cu potential turistic (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a ales, marti, sa discute despre mafia imobiliara din Bucuresti deoarece acesta este subiectul pe care il vrea abordat aparatul de propaganda al.

Nicusor Dan: Caracatita Firea-Pandele-PSD continua campania murdara. Mafia imobiliara e disperata ca pierde accesul la banii publici si la autorizatii ilegale

Candidatul drepte la Primaria Capitalei Nicusor Dan a declarat luni, dupa ce Dana Budeanu, apropiata Gabrielei Firea, a prezentat imagini cu el alaturi de un dezvoltator imobiliar cu care se afla in litigiu, ca omul de afaceri i-a solicitat sa se intalneasca in contextul in care contestase un PUZ in instanta, procesul fiind in desfasurare. Ulterior, Nicusor Dan a sustinut ca aceste asa-zise dezvaluiri nu spun nimic si nu dovedesc nimic.

Nicusor Dan: Gabriela Firea a fugit de la inceput de dezbatere. in campanie a spus multe minciuni despre activitatea reala a Primariei si despre mine si nu a vrut o dezbatere reala (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine ca Gabriela Firea, principala sa contracandidata in cursa electorala, a fugit de la bun inceput de o dezbatere cu el. Nicusor.

Ce procente au Nicusor Dan, Gabriela Firea si Traian Basescu, potrivit unui sondaj prezentat de candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS

Nicusor Dan a prezentat sambata, intr-o conferinta de presa, un sondaj potrivit caruia ar avea un avans in fata Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, insa avansul este mai mic decat marja de eroare a cercetarii sociologice.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan, filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor

Nicusor Dan a fost filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Nicusor Dan candideaza la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Bucurestiului. Dana Budeanu a prezentat inregistrarea video promisa cu Nicusor Dan, in care acesta apare alaturi de Catalin Grigore, de la Sud Rezidential, prietenul din copilarie al .

Nicusor Dan acuza campania de minciuna si manipulare dusa de Firea la adresa sa

Sambata, intr-o conferinta de presa, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei a declarat ca Gabriela.

NICUSOR DAN: Sunt invitat impreuna cu primarul in functie la o dezbatere despre Bucuresti

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca primarul general Gabriela Firea are ocazia sa discute cu el despre mafia imobiliara, la o dezbatere despre Bucuresti, dar nu o sa vina pentru ca este parte din mafia imobiliara.

Nicusor Dan, acuzatii grave pentru Primaria Capitalei: ilegalitati imobiliare, PUZ-uri pentru spatii verzi, demolari de cladiri de patrimoniu

Candidatul partidelor de dreapta la Primaria Bucuresti, Nicusor Dan, a sustinut astazi o noua conferinta de presa pe tema ilegalitatilor comise de mafia imobiliara, mentionand mai multe tipuri de actiuni pe care administratia Firea le face, generand astfel degradarea Bucurestiului.

Dana Budeanu il face knockout pe contracandidatul Gabrielei Firea: Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Au mai ramas cateva zile pana la alegerile locale 2020, insa tensiunile dintre contracandidati par sa fie din ce in ce mai aprinse si mai imprevizibile. Un scandal urias a izbucnit in urma cu putin timp, dupa ce Nicusor Dan, care nu este la prima abatere, a jignit-o indirect pe Gabriela Firea, facand-o panarama. in .

CTP, despre alegerile din Capitala: Firea face ca Dragnea - prima grija, si-a plantat cum a ajuns la putere oamenii Nicusor Dan, fara rigoare matematica

Cristian Tudor Popescu a facut, vineri seara, mai multe comentarii legate de alegerile pentru Primaria Bucuresti. in timp ce acesta si-a reluat criticile la adresa Gabrielei Firea, nici Nicusor Dan nu a scapat de cateva observatii negative.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )