Libnet.ro
UNICEF

12:00

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea: Sabotaje, plansete, amenintari cu plangeri penale pentru tot ce inseamna spectru administrativ in tara asta si rezultate zero

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea: Sabotaje, plansete, amenintari cu plangeri penale pentru tot ce inseamna spectru administrativ in tara asta si rezultate zero

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o critica pe Gabriela Firea pentru refuzul de a participa la o dezbatere inainte de alegerile locale, el sustinand ca primarul in functie a prezentat in fata alegatorilor tot felul de lucruri inventate care pot fi contracarate. continuă pe Adevărul

Dana Budeanu, in lacrimi la Antena 3! A vorbit despre fetisul Gabrielei Firea si a busit-o plansul, imediat VIDEO

Dana Budeanu declara public ca o va sustine pe Gabriela Firea la Alegerile Locale de anul acesta. Nu este de mirare acest aspect, avand in vedere ca cele doua sunt bune prietene. Invitata la Mihai Gadea, a vorbit inca odata de actiunile edilului in ceea ce privesc persoanele in varsta din Capitala. Dana Budeanu, in .

Nicusor Dan, despre acordul intre primarul Capitalei si familia Constanda: Sunt trei elemente de ilegalitate dintre care ultimele doua sunt infractiuni

Articol sustinut de PNL Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a prezentat, duminica, intr-o conferinta de presa, episodul 3 al serialului Caracatita Firea - Pandele din.

Nicusor Dan, despre Podul Ciurel: Principala problema e ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a Bucurestiului. Trebuie regandita intreaga solutie de circulatie din zona (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca principala problema a Podului Ciurel este ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a.

Nicusor Dan, despre problema termoficarii din Capitala: E greu sa mai fie ceva mai prost pe vreun domeniu. Iarna asta o sa fie dramatica Ce trebuie sa faca viitorul primar general (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la bilantul actualei administratii a Bucurestiului,.

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca face parte din mafia imobiliara: Zeci de cladiri de patrimoniu demolate cu autorizatia Primarului General

Candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL pentru Primaria Capitalei Nicuso Dan a acuzat-o marti seara pe Gabriela Firea ca face parte din mafia imobiliara si i-a transmis ca o asteapta in seara aceasta la o dezbatere, la care este sigur ca aceasta din urma nu o sa vina. Totodata, Nicusor Dan a acuzat Antena 3 de manipulare, precizand ca, in loc sa vorbeasca despre ce s-a facut in ultimii patru ani in Capitala ma transforma in dusamul poporului.

NICUSOR DAN: Sunt invitat impreuna cu primarul in functie la o dezbatere despre Bucuresti

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca primarul general Gabriela Firea are ocazia sa discute cu el despre mafia imobiliara, la o dezbatere despre Bucuresti, dar nu o sa vina pentru ca este parte din mafia imobiliara.

Nicusor Dan: Avem de ales intre Firea la Primarie si Firea la puscarie

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, ca la scrutinul din 27 septembrie votantii au de ales intre Firea la Primarie sau Firea la puscarie.

Nicusor Dan a prezentat un document semnat de Firea pe 10 august 2018, prin care directorilor din Primarie li s-a interzis sa dea informatii consilierilor generali, fara acordul ei

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a prezentat, miercuri, un document intern semnat de edilul Gabriela Firea, potrivit caruia directorii din Primarie nu au voie sa dea informatii publice co.

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca se foloseste de sindicatul STB in alegerile de duminica: Cum adica nu vota cu creierul - burta simte foamea?

Nicusor Dan a prezentat miercuri un mesaj care a fost scris pe o tabla intr-o autobaza a Societatii de Transport Bucuresti STB) din Militari si acuza administratia PSD ca a folosit fonduri publice si institutia publica pentru a face campanie electorala.

Dana Budeanu il face knockout pe contracandidatul Gabrielei Firea: Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Au mai ramas cateva zile pana la alegerile locale 2020, insa tensiunile dintre contracandidati par sa fie din ce in ce mai aprinse si mai imprevizibile. Un scandal urias a izbucnit in urma cu putin timp, dupa ce Nicusor Dan, care nu este la prima abatere, a jignit-o indirect pe Gabriela Firea, facand-o panarama. in .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )