Libnet.ro
UNICEF

11:45

Nicusor Dan: Gabriela Firea incearca cu disperare sa se delimiteze de PSD, pentru ca stie ca PSD o trage in jos Centura Capitalei a capatat niste proportii mitice, ca si cum ar trebui sa trimitem 10 sateliti in cosmos (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Gabriela Firea incearca cu disperare sa se delimiteze de PSD, pentru ca stie ca PSD o trage in jos Centura Capitalei a capatat niste proportii mitice, ca si cum ar trebui sa trimitem 10 sateliti in cosmos (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, este de parere ca Gabriela Firea, primarul in exercitiu, incearca cu disperare sa se delimiteze de PSD, pentru ca stie ca. continuă pe B1

Nicusor Dan o bate pe Gabriela Firea in sondajele PNL. Diferenta dintre cei doi candidati la Primaria Capitalei

Nicusor Dan, sustinut de PNL, USR-PLUS si PMP, ar fi votat la Primaria Capitalei de 54,4% dintre bucuresteni, potrivit unui sondaj INSCOP, realizat la comanda PNL. Gabriela Firea, sustinuta de PSD si ProRomania, are o cota de 45,6% in intentiile de vot.

Gabriela Firea, reactie la sondajul care il da favorit pe Nicusor Dan: Si Dragnea se lauda cu procente uriase, iar la europarlamentare rezultatul a fost dezastruos

INSCOP Research a realizat, la comanda PNL, un sondaj care il da favorit pe Nicusor Dan, candidatul Dreptei, in cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, actualul Primar General, care lupta cu sustinerea PS.

Sondaj Inscop. Nicusor Dan, aproape 9 procente in fata Gabrielei Firea

Potrivit unui sondaj Inscop realizat in Bucuresti in perioada 20-26 iunie la comanda PNL, candidatul dreptei pentru Capitala Nicusor Dan are un scor de 54,5% din voturile bucurestenilor, in timp ce Gabriela Firea are 45,6%.

LUDOVIC ORBAN: Cine nu a fost testat de Firea sa voteze cu Nicusor Dan

Prezent duminica seara la postul de televiziune Realitatea Plus, premierul a fost intrebat in legatura cu motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, prilej pentru Ludovic Orban sa o ironizeze pe Gabriela Firea.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, are aproape 9% avans in fata Gabrielei Firea

Un sondaj de opinie realizat in perioada 20 - 26 iunie de INSCOP Research, la comanda PNL, arata ca Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, ar fi votat de 54,5% dintre bucurestenii care au spus ca.

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea e candidatul PSD la Primaria Capitalei. Va castiga alegerile!

Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea, spune Marcel Ciolacu. Liderul PSD sustine ca ea va castiga alegerile, iar Violeta Alexandru este doar o mincinoasa care dezinformeaza.

Marcel Ciolacu: Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va castiga aceste alegeri si are toata sustinerea mea si a partidului

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reiterat ca Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este candidata care va candida din partea formatiunii social-democrate pentru inca un mandat in cel mai vo.

Gabriela Firea arunca bomba. Care este rezultatul testelor efectuate de Primaria Capitalei. Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 este de necrezut

Gabriela Firea acuza Guvernul si Grupul de Comunicare Strategica pentru informarea eronata a populatiei, dupa rezultatul testelor efectuate de Primaria Capitalei. Potrivit acestuia, doar patru persoane sunt infectate cu COVID-19, dintr-un total de 4. 600 de teste efectuate. Gabriela Firea, adevarul despre testarile la nivel national in urma testelor efectuate in Bucuresti, de catre Primaria Capitalei, .

GABRIELA FIREA: Lucrarile la Statia de epurare Glina au avansat foarte mult, s-a lucrat in ritm alert

Lucrarile la Statia de epurare Glina au avansat foarte mult, incineratorul de namol fiind finalizat in proportie de aproape 90%, a afirmat, astazi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea a ajuns de urgenta la spital. Edilului Capitalei i s-a facut rau la birou

Gabriela Firea a ajuns joi dupa-amiaza, de urgenta la spital. O ambulanta a fost chemata la biroul primarului Capitalei. Medicii i-au acordat ingrijiri medicale chiar in Primarie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )