Libnet.ro
UNICEF

18:15

Nicusor Dan: Gabriela Firea mimeaza din nou preocuparea pentru poluarea aerului din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Gabriela Firea mimeaza din nou preocuparea pentru poluarea aerului din Bucuresti

Candidatul USR pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan a transmis joi un comunicat de presa in care o critica pe Gabriela Firea ca mimeaza preocuparea pentru poluarea aerului din Bucuresti prin convocarea de pe o zi pe alta a unei intalniri cu ONG-urile. Acesta prezinta apoi mai mult solutii pentru a reduce poluarea. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, despre cauzele poluarii din Capitala: Traficul, nerespectarea legii pe santiere, disparitia spatiilor verzi si gropile de gunoi

Traficul, nerespectarea legii pe santiere, disparitia spatiilor verzi si modul in care functioneaza gropile de gunoi sunt principalele cauze ale poluarii din Bucuresti, a afirmat Nicusor Dan, candidat.

Nicusor Dan explica de ce si-a facut un nou partid. E o solutie tehnica la o problema tehnica. I-am comunicat transparent lui Dacian Ciolos

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei, a recunoscut intr-o declaratie pentru Mediafax ca Uniunea Fortelor Locale e un partid constituit de apropiatii sai, dar sustine ca e doar o solutie tehnica, prin care numele sau sa poata aparea pe buletinul de vot alaturi de sigla Aliantei USR-PLUS. Conform legii, candidatii independenti nu pot fi sustinuti de un partid sau de o alianta electorala.

SURSE: Nicusor Dan si-a facut un nou partid care a fost deja inregistrat la Tribunalul Bucuresti de matusa sotiei sale Fostul presedinte USR, in 2014: Ceva ce imi sta acum in cap ca simbolistica e Uniunea Fortelor Locale

Nicusor Dan si-a stabilit o plasa de siguranta in cazul in care candidatura sa pentru Primaria Bucuresti nu va fi acceptata de catre Alianta USR. Astfel, la Tribunalul Bucuresti este deja inregistrat un.

Citu: La companiile capusate de Gabriela Firea se platesc salarii si atat. Cum sa mai faci si investitii sau reparatii?

Ministrul Finantelor Florin Citu o acuza pe Gabriela Firea ca din bugetele companiilor municipale pe care le administreaza se platesc doar salarii, fapt pentru care nu mai raman bani pentru investitii sau reparatii.

Nicusor Dan: Firea, unde e bugetul? ii aduc aminte ca a depasit termenul legal in fiecare an

Candidatul USR pentru Capitala Nicusor Dan a transmis miercuri un comunicat de presa in care atrage atentia ca Gabriela Firea a depasit termenul legal pentru prezentarea bugetului pentru Bucuresti. Acesta mai adauga ca aceasta a intarziat in fiecare an de mandat si ca estimarile din anii trecuti au fost nerealiste.

EXCLUSIV Nicusor Dan, despre fondarea noului partid: UFL este o solutie tehnica asa cum a fost solutia de a intra pentru cateva zile in USR ca alianta sa poata participa la europarlamente

Nicusor Dan a confirmat, pentru B1. ro, ca se afla in spatele fondarii noului partid Uniunea Fortelor Locale care a fost inregistrat anul trecut la Tribunalul Bucuresti de un grup de apropiati. Acesta a.

Cum arata Gabriela Firea la inceputurile ei in presa. Multi se intreaba daca actualul edil nu are operatii estetice

Toata lumea o cunoaste acum pe Gabriela Firea, prin prisma functiei pe care o detine, cea de Primar General al Capitalei. Dar cati si-o mai amintesc pe Gabriela FIrea, tanara reportera, veinta de la Buzau direct pe sticla, la TVR? Cum arata Gabriela Firea la inceputurile ei in presa Gabriela Firea si-a inceput cariera, in .

GABRIELA FIREA: Guvernul Orban a acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Guvernul Orban ar fi acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private, nu intregului mediu de afaceri. Firea a reactionat in urma declaratiei premierului Ludovic Orban, care a vorbit despre scutirea de impozit pentru IT-isti.

Gabriela Firea si greva foamei: de ce a amenintat primarul cu gestul extrem

Gabriela Firea a fost tinta mai multor atacuri in ultimele saptamani din partea oficialilor PNL, a ministrilor si celorlalti oficiali. incercand si ea sa faca valuri in piata, a facut mai multe declaratii la Antena 3. in vara acestui an, sunt programate alegerile locale la nivelul tuturor localitatilor din Romania. Se vor alegerii primarii. in .

Gabriela Firea: Daca eram ministrul Muncii, eu ma asezam la usa domnului Orban si intram in greva foamei, ca sa se majoreze alocatiile copiilor

Primarul general Gabriela Firea a declarat, miercuri seara, ca Guvernul Orban este caracterizat de lipsa de compasiune fata de cetateni. Daca eram ministru al Muncii, eu ma asezam la usa domnului premier Orban si nu mai plecam de acolo, intram in greva foamei ca sa se majoreze alocatiile copiilor, a spus Firea.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )