Libnet.ro
UNICEF

23:16

Primarul Sectorului 5 se declara multumit de bugetul pe 2019. Daniel Florea acuza ca anul trecut se acordau bani in mod discretionar de la Primaria Generala la sectoare (VIDEO)

B1 B1,
Primarul Sectorului 5 se declara multumit de bugetul pe 2019. Daniel Florea acuza ca anul trecut se acordau bani in mod discretionar de la Primaria Generala la sectoare (VIDEO)

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, s-a declarat multumit de bugetul pentru 2019 pregatit de Guvern pentru municipalitati, in ciuda nemultumirilor aratate de numerosi edili, printre care si Gabriela Firea sau. continuă pe B1

Gabriela Firea, acuzata de primarul sectorului 6 de dezinteres privind bugetul. Gabriel Mutu anunta si dovezi in acest sens

Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, o acuza pe edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, de dezinteres total privind discutarea bugetului. Atat doamna primar general, cat si colegii primari ai sectoarelor.

VIDEO Bugetul pe 2019 ii provoaca frisoane primarului din Focsani. Sper sa se revina la vechea formula

Prin transferul cheltuielilor cu asistenta sociala de la bugetul national la bugetul local, municipalitatea pierde sume importante.

Compania de Drumuri propune un articol distinct n Bugetul pe 2019 care sa includa circa 9 milioane de lei pentru autostrada A8 Trgu Mures Trgu Neamt

Compania de Drumuri anunta ca a transmis catre Ministerul Transporturilor un text propus pentru a fi inclus ca articol distinct in Legea Bugetului de Stat pentru anul 2019 - un articol prin care sa fie stabilit un buget de circa 9,3 milioane de lei pe 2019 pentru realizarea documentatiilor tehnico economice pentru Autostrada Uniri A8 tronsonul Targu Mures Targu Neamt. Reactia CNAIR vine dupa ce in proiectul de buget pe 2019 in dreptul proiectului A8 Guvernul nu ar fi alocat nici un leu, dupa cum atrag atentia asociatiile din Moldova care militeaza pentru proiectul de autostrada A8.

Bugetul pe 2019, torpilat de salariile bugetarilor si de asistenta sociala

Bugetul pe anul 2019 este realizat din nou cum ne-a obisnuit Guvernul: cu accent pe salariile bugetarilor si pe asistenta sociala. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca proiectul va fi aprobat marti in Guvern si trimis in aceeasi zi Parlamentului. Economistii sustin ca cifrele sunt extrem de optimiste.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )