Libnet.ro
UNICEF

23:30

Rares Bogdan, despre cazul radactorului muzical de la RRA anchetat de DIICOT pentru o infractiune care nu exista, dupa ce a dezvaluit neregulile din interiorul institutiei: Asta a ajuns Radioul Public (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan, despre cazul radactorului muzical de la RRA anchetat de DIICOT pentru o infractiune care nu exista, dupa ce a dezvaluit neregulile din interiorul institutiei: Asta a ajuns Radioul Public (VIDEO)

Silviu Manastire a prezentat, luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, cazul dezvaluit de jurnalistii de la Libertatea, al redactorului muzical de la Radio Romania Actualitati RRA), Gabriela Scraba,. continuă pe B1

Rares Bogdan, despre achitarea lui Tariceanu: Acum nu mai e statul paralel? Acum sa inteleg ca le convine (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a comentat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, decizia de achitare luata de judecatorii de la Curtea Suprema i.

Rares Bogdan, despre candidatura lui Iurie Leanca pe lista partidului lui Ponta: in Parlamentul European nu pot sa ajunga infractori care au devalizat bugetul tarii lor (VIDEO)

Prezent la Chisinau la un eveniment de campanie al PNL, Rares Bogdan a aratat ca Romania va fi mereu o tara care sa sprijina Republica Moldova si drumul ei spre Uniunea Europeana. Candidatul PNL la alegerile.

Rares Bogdan: Eugen Nicolicea va deveni ministrul Justitiei cand voi fi eu presedintele Chinei (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, crede ca deputatul Eugen Nicolicea nu are sanse sa ajunga ministru al Justitiei. Domnul Nicolicea va deveni ministrul.

Rares Bogdan (PNL): Tudorele, nu uita, asteptam spovedania!

Rares Bogdan, candidatul PNL la europarlamentare,intervine in scandalul dintre Tudorel Toader si Liviu Dragnea. Liberalul sustine ca abia asteapta sa afle spovedania fostuluiministru al.

Rares Bogdan (PNL): Solicit public ca statul roman sa fie mult mai atent cu privire la teritoriile de peste Prut. Nu poate privi Republica Moldova ca orice stat de pe glob (VIDEO)

Prezent la Chisinau la un eveniment PNL alaturi de liderii unionisti Maia Sandu si Andrei Nastase, Rares Bogdan a facut un apel la adresa conducerii statului roman pentru a acorda o atentie speciala.

Rares Bogdan, la mitingul PNL din fieful lui Dragnea: PSD a spus un singur adevar - Romania merita mai mult. Sa nu va fie frica, Dragnea va pica direct in nas

Candidatul PNL Rares Bogdan a spus, sambata, la mitingul liberarilor de la Alexandria, ca a venit alaturi de Ludovic Orban pentru a elibera Teleormanul de neobolsevicii lui Liviu Dragnea.

Rares Bogdan (PNL): Romania merita mai mult, mult mai mult decat PSD! (VIDEO)

Partidul National Liberal a organizat sambata un miting de amploare exact in fieful lui Dragnea de la Alexandria. Cu aceasta ocazie, Rares Bogdan, candidatul de pe primul loc pe lista pentru europarlamentare, a av.

Ziua in care s-au vandut toate florile galbene din oras. Rares Bogdan: Carmen Dan sa nu mai acopere agresorii omului care a avut un curaj extraordinar

Presedintele PNL Olt a venit, vineri, 19 aprilie 2019, la Slatina, insotit de Rares Bogdan, candidatul care ocupa prima pozitie pe buletinul de vot, iar surpriza a fost ca oamenii din judetul rosu nu s-au ascuns si nu s-au ferit sa interactioneze cu politicienii opozitiei, chiar daca acestia nu au primit numai laude.

Rares Bogdan (PNL): Oltenii aleg PSD pentru ca sunt dezinformati, santajati si conditionati. E prima oara cand nu i-au mintit - Oltenia si Romania merita mult mai mult decat PSD

Rares Bogdan, primul om de pe lista candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare, a afirmat, vineri, ca oamenii din Oltenia aleg PSD pentru din cauza faptului ca sunt dezinformati, santajati si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )