Libnet.ro
UNICEF

13:00

SONDAJ: Gabriela Firea si Nicusor Dan, pe primele locuri, la diferenta de un procent, in optiunile bucurestenilor pentru Primaria Capitalei

B1 B1,
SONDAJ: Gabriela Firea si Nicusor Dan, pe primele locuri, la diferenta de un procent, in optiunile bucurestenilor pentru Primaria Capitalei

Nicusor Dan a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa rezultatul unui sondaj realizat in perioada 23-29 iulie in Bucuresti si perspectiva pentru alegerile locale din 2020 din Bucuresti. Potrivit. continuă pe B1

Nicusor Dan spune ca ar reusi sa castige Primaria Capitalei cu 10 procente peste Gabriela Firea, daca ar fi desemnat candidatul USR-PLUS. Datele unui sondaj realizat la comanda sa

Deputatul Nicusor Dan sustine ca, potrivit unui sondaj realizat la comanda sa la finalul lunii iulie, daca ar fi candidatul unic al aliantei USR-PLUS la Primaria Capitalei ar reusi sa obtina 41% dintre voturi, cu 10 procente peste Gabriela Firea. Nicusor Dan a anuntat, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa ce Vlad Voiculescu a fost desemnat de PLUS candidat la Primaria Bucuresti, ca, in cazul in care opozitia nu va avea un candidat unic, el va candida independent.

Nicusor Dan a prezentat un sondaj in care e cel mai bine plasat candidat al Opozitiei pentru Capitala. Firea, scor foarte mare. Cum sta Vlad Voiculescu

Fostul lider USR Nicusor Dan a prezentat un sondaj in care e candidatul cel mai bine plasat al Opozitiei pentru Primaria Capitalei. Nicusor Dan ii devanseaza pe Rares Bogdan si pe Vlad Voiculescu, insa, la randul sau, e intrecut de Gabriela Firea. Daca Nicusor Dan ar fi candidatul comun al Opozitiei, ar invinge-o pe Firea la diferenta de 10 procente, arata sondajul. Dan a anuntat ca va candida la locale chiar si fara sustinerea vreunui partid.

Nicusor Dan o invinge pe Firea in lupta pentru primarie

Conform unui sondaj recent realizat la nivelul Bucurestiului, independentul Nicusor Dan este confirmat, din nou, ca cea mai buna optiune a opozitiei pentru Primaria Bucuresti.

Nicusor Dan o invinge pe Firea in sondajele privind lupta pentru primarie

Conform unui sondaj recent realizat la nivelul Bucurestiului, independentul Nicusor Dan este confirmat, din nou, ca cea mai buna optiune a opozitiei pentru Primaria Bucuresti.

Nicusor Dan spune ca ar castiga Primaria Capitalei daca l-ar sustine USR - Plus

Fostul lider al USR, Nicusor Dan, a prezentat un sondaj conform caruia el ar fi ales primar general .

Gabriela Firea le promite angajatilor din spitale locuinte de serviciu. Cand vor putea intra in posesia lor

Gabriela Firea le promite angajatilor din spitale ca se vor putea muta in locuintele de serviciu de la 1 septembrie 2019. Primaria Capitalei a platit deja 70 de locuinte si urmeaza sa mai achizitioneze inca 530. Cei care se vor muta in aceste locuinte vor plati chirii cuprinse intr 97 si 110 lei. Gabriela Firea .

NOUL COD ADMINISTRATIV, PUS IN PRACTICA DE GABRIELA FIREA Patrimoniul Capitalei, modificat de coalitia PSD-ALDE

Codul Administrativ adoptat pe ordonanta de urgenta, pe repede inainte, de guvernul Dancila si-a gasit un adept infocat: primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Senatorul Vlad Alexandrescu o acuza pe Gabriela Firea ca, sub masca restaurarii Parcului Cismigiu, vrea sa taie zeci de arbori seculari

Senatorul Vlad Alexandrescu o acuza pe Gabriela Firea ca, sub masca restaurarii Parcului Cismigiu, vrea sa taie zeci de arbori si sa construiasca gherete pe care sa le ofere apropiatilor partidului. Indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea parcului au fost aprobati miercuri de Consiliul General, valoarea lucrarilor fiind de circa 10 milioane de euro. Primarul Gabriela Firea a declarat in timpul sedintei de Consiliu General ca nu se va taia niciun copac.

Ca sa nu mai plece din tara, Gabriela Firea le da medicilor locuinte de serviciu si chirie subventionata. Asta desi Primaria duce lipsa de bani (VIDEO)

A fost achizitionat un prim lot, de 176 de locuinte de serviciu, pentru medicii din Capitala, a precizat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, in timpul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucure.

Gabriela Firea: Repartitia locuintelor pentru medici incepe pe 15 august, chiria este intre 97 si 110 lei

Repartitia locuintelor pentru medici incepe pe 15 august, chiria fiind intre 97 si 110 lei, a anuntat primarul general, Gabriela Firea, la inceputul sedintei de Consiliu General de miercuri. Municipalitatea vrea sa achizitioneze 600 de locuinte pentru medici, pana acum fiind achitate 70, iar medicii se vor muta in ele incepand cu luna septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )