Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj INSCOP: Iohannis conduce detasat n topul ncrederii, urmat de Firea si Ponta

Hotnews Hotnews,
 Sondaj INSCOP: Iohannis conduce detasat n topul ncrederii, urmat de Firea si Ponta

Topul increderii in personalitatile politice este condus de presedintele Klaus Iohannis, care se afla pe un trend ascendent, urmat in clasament de primarul general Gabriela Firea si de fostul premier Victor Ponta, potrivit unui sondaj INSCOP realizat la comanda Fundatiei Konrad Adenauer, in perioada 21 ianuarie 5 februarie 2019. continuă pe Hotnews

POTRIVIT UNUI SONDAJ INSCOP: Iohannis, Firea si Ponta - in topul increderii in personalitatile politice

Topul increderii in personalitatile politice este condus de presedintele Klaus Iohannis, urmat de Gabriela Firea si Victor Ponta, releva datele unui sondaj INSCOP.

Sondaj INSCOP: Iohannis, Firea si Ponta, in topul increderii in politicieni. Drganea si Dancila, pe ultimele locuri

Un sondaj INSCOP arata ca presedintele Klaus Iohannis este in topul preferintelor romanilor. Pe locul doi in topul increderii se afla primarul Gabriela Firea, urmata indeaproape de fostul premier Victor.

Sondaj INSCOP: Iohannis, Firea si Ponta, in topul increderii in politicieni. Dragnea si Dancila, pe ultimele locuri

Un sondaj INSCOP arata ca presedintele Klaus Iohannis este in topul preferintelor romanilor. Pe locul doi in topul increderii se afla primarul Gabriela Firea, urmata indeaproape de fostul premier Victor.

Sondaj INSCOP: Modificari in topul increderii in personalitatile politice fata de sfarsitul lui 2018

Presedintele Klaus Iohannis, Gabriela Firea si Victor Ponta conduc in clasamentul increderii in personalitatile politice, conform ultimului sondaj INSCOP.

PSD si PNL, umar la umar n cursa pentru europarlamentare (sondaj INSCOP)

Daca duminica viitoare ar avea loc alegerile europarlamentare, PSD ar obtine 27,8%, urmat indeaproape de PNL, cu 26,7%, in timp ce USR 10%) s-ar clasa pe locul 3, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda Fundatiei Konrad Adenauer.

Sondaj INSCOP. PNL sufla in ceafa PSD. Cat de bine stau USR, PLUS si ALDE

Intentia de vot pentru alegerile europarlamentare arata o lupta cot la cot intre un PSD care se prabuseste si un PNL in plina revenire, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research. USR si PLUS, care au fost masurate sepaarat, au 10%, respectiv 7%.

Sondaj INSCOP. Doua treimi dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Cum vad UE

Romanii sunt mult mai pesimisti in ceea ce priveste viitorul tarii in comparatie cu directia in care se indreapta Uniunea Europeana, arata un sondaj al INSCOP Research.

Sondaj INSCOP: PNL si PSD, la egalitate in optiunile de vot ale romanilor la alegerile europarlamentare (FOTO)

Ultimele statistici oferite de INSCOP arata ca PNL si PSD sunt aproape la egalitate in optiunile de votale romanilor la alegerile europarlamentare din luna mai. Sondajul realizat in ianuarie si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )