Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce spune Nicusor Dan despre retragerea lui Traian Basescu din cursa pentru Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Ce spune Nicusor Dan despre retragerea lui Traian Basescu din cursa pentru Primaria Capitalei

Nicusor Dan, candidat al PNL si al USR-PLUS, a facut apel la electoratul PMP sa-l voteze pe el pentru ca in caz contrar, prin votul dat lui Traian Basescu, ar fi, de fapt, un sprijin pentru Gabriela Firea. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, despre dezbaterea cu Firea: Mi-ar fi placut sa demontez minciunile din campania asta. As intreba-o daca se simte responsabila pentru 10 august

Nicusor Dan, candidat al PNL si USR-PLUS pentru Primaria Generala, a precizat ce ar fi vrut sa o intrebe pe Gabriela Firea daca ar fi avut loc o dezbatere fata in fata cu aceasta.

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei: Rezultate zero. Doar sabotaje, plansete si amenintari cu plangeri penale

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a acuzat-o pe principala sa contracandidata, actualul primar general Gabriela Firea PSD), ca nu vrea sa vina la dezbateri electorale si ca toata.

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea: Sabotaje, plansete, amenintari cu plangeri penale pentru tot ce inseamna spectru administrativ in tara asta si rezultate zero

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o critica pe Gabriela Firea pentru refuzul de a participa la o dezbatere inainte de alegerile locale, el sustinand ca primarul in functie a prezentat in fata alegatorilor tot felul de lucruri inventate care pot fi contracarate.

Nicusor Dan, despre Podul Ciurel: Principala problema e ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a Bucurestiului. Trebuie regandita intreaga solutie de circulatie din zona (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca principala problema a Podului Ciurel este ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a.

Nicusor Dan, despre problema termoficarii din Capitala: E greu sa mai fie ceva mai prost pe vreun domeniu. Iarna asta o sa fie dramatica Ce trebuie sa faca viitorul primar general (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la bilantul actualei administratii a Bucurestiului,.

Nicusor Dan, despre vizita la Cotroceni: Presedintele este preocupat de situatia in care se afla Bucurestiul Am discutat despre atragerea de fonduri europene

In timpul conferintei de presa de joi, 24 septembrie, Nicusor Dan a oferit mai multe detalii cu privire la vizita pe care a facut-o astazi la Palatul Cotroceni. Totodata, candidatul sustinut de PNL si USR -.

Nicusor Dan, despre vizita la Cotroceni: Presedintele este preocupat de situatia in care se afla Bucurestiul Am discutat despre atragerea de fonduri europene

In timpul conferintei de presa de joi, 24 septembrie, Nicusor Dan a oferit mai multe detalii cu privire la vizita pe care a facut-o astazi la Palatul Cotroceni. Totodata, candidatul sustinut de PNL si USR -.

Eugen Tomac, despre candidatura lui Basescu:Am avertizat de la inceput - nu ne subestimati! Noi am fost cel mai loial sustinator al lui Nicusor Dan

Liderul PMP Eugen Tomac a motivat marti pe Facebook candidatura lui Traian Basescu la Primaria Generala a Capitalei explicand ca formatiunea sa a fost prima care a fost alaturi de Nicusor Dan. insa dupa ce Ludovic Orban m-a informat ca USR si PNL nu vor o intelegere cu PMP, domnul candidat Nicusor nu mi-a mai raspuns niciodata la telefon, a adaugat acesta.

Traian Basescu: Liderii PNL-USR-PLUS au mizat ca tin la aura de invincibilitate. S-au inselat. Iata ca PMP vine ca un os in gat

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, sustine ca liderii PNL-USR-PUS s-au bazat pe faptul ca PMP va arunca un candidat slab in cursa pentru Bucuresti, dar s-au inselat. Traian Basescu crede ca Nicusor Dan nu va fi afectat de scandalul cu afaceristul Caine din Sectorul 4 si o numeste pe Gabriela Firea corupta. Fostul presedinte a criticat si implicarea Danei Budeanu in campanie.

Traian Basescu: Nicusor Dan ar fi un exceptional inspector la disciplina in constructii. intr-adevar, are cea mai mare sustinere politica, dar asta e argument pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu, candidat al PMP pentru functia de primar general al Capitalei, a declarat luni, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la alegerile locale votul nu ar trebui sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )