Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ultimul sondaj inainte de alegerile de duminica. Nicusor Dan si Gabriela Firea, umar la umar in lupta pentru Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Ultimul sondaj inainte de alegerile de duminica. Nicusor Dan si Gabriela Firea, umar la umar in lupta pentru Primaria Capitalei

Nicusor Dan are un usor avans fata de Gabriela Firea, potrivit datelor ultimului sondaj Novel Reasearch, realizat in ultima saptamana de campanie. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan: Gabriela Firea a fugit de la inceput de dezbatere. in campanie a spus multe minciuni despre activitatea reala a Primariei si despre mine si nu a vrut o dezbatere reala (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine ca Gabriela Firea, principala sa contracandidata in cursa electorala, a fugit de la bun inceput de o dezbatere cu el. Nicusor.

Nicusor Dan: Gabriela Firea e parte din mafia imobiliara Cum a ajuns Bucurestiul sa aiba putine spatii verzi si zone cu potential turistic (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a ales, marti, sa discute despre mafia imobiliara din Bucuresti deoarece acesta este subiectul pe care il vrea abordat aparatul de propaganda al.

EXCLUSIV Ultimul sondaj pe Bucuresti inainte de alegeri. Ce procent ii desparte pe Nicusor Dan si Gabriela Firea. Basescu e iesit din joc

Cu trei zile inainte de alegeri, Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, are un avans de doar doua procente in fata Gabrielei Firea, primarul in functie, potrivit unui sondaj Novel Research comandat de PNL si obtinut de Adevarul. Marja de eroare e de 3,7 %. Sondajul acopera si dezvaluirile despre Nicusor Dan si Caine. 35% din respondenti nu sunt siguri daca vor merge la urne.

Nicusor Dan si Gabriela Firea, despartiti de doar doua procente in ultimul sondaj inaintea alegerilor (FOTO)

Doar doua puncte procentuale ii despart pe Nicusor Dan si Gabriela Firea in ultimul sondaj dat publicitatii inainte de desfasurarea alegerilor locale. Candidatul PNL-USRPLUS are 42% in sondajul realizat de No.

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan! Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Este scandalul urias cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Nicusor Dan, candidatul sustinut in Bucuresti de PNL si USR-PLUS, a facut o declaratie neinspirata care a pus paie pe foc intr-o campanie deja tensionata. Acesta a prezentat un sondaj in care arata ca este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, dupa care a sustinut ca nu doreste sa ii spuna fetitei sale acasa ca o panarama este mare vedeta.

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

Nicusor Dan: Orice vot dat in afara mea e un vot pentru PSD. Vlad Voiculescu: Proiectele lui Firea au fost toate fara cap si coada

Liderul PLUS Bucuresti Vlad Voiculescu si candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL pentru Capitala, Nicusor Dan, vor fi prezenti joi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live in ultimul interviu cu cei doi inaintea alegerilor locale de duminica.

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea: Sabotaje, plansete, amenintari cu plangeri penale pentru tot ce inseamna spectru administrativ in tara asta si rezultate zero

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o critica pe Gabriela Firea pentru refuzul de a participa la o dezbatere inainte de alegerile locale, el sustinand ca primarul in functie a prezentat in fata alegatorilor tot felul de lucruri inventate care pot fi contracarate.

Ce a aparut cu trei zile inainte de alegeri scris pe tabla de la autobaza STB Militari. Imaginea prezentata de Nicusor Dan: Cum este posibil in 2020?

Nicusor Dan a declarat miercuri ca sindicatul STB este folosit pentru campanie de Gabriela Firea. Candidatul dreptei a prezentat o fotografie despre care a spus ca a fost facuta la autobaza STB Militari in care apare o tabla pe care sunt scrise mesajele de comunicat angajatilor. Printre acestea: Nu vota cu creierul. E sentimental. Burta simte foamea si neajunsurile.

Dana Budeanu il face knockout pe contracandidatul Gabrielei Firea: Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Au mai ramas cateva zile pana la alegerile locale 2020, insa tensiunile dintre contracandidati par sa fie din ce in ce mai aprinse si mai imprevizibile. Un scandal urias a izbucnit in urma cu putin timp, dupa ce Nicusor Dan, care nu este la prima abatere, a jignit-o indirect pe Gabriela Firea, facand-o panarama. in .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )